—————–sponsoreret indhold—————–

Med så mange valg på markedet i dag er det ikke nogen overraskelse, at de fleste forældre føler sig helt overvældede, når det kommer til at vælge og købe en barnevogn.

For eksempel kan du vælge barnevogne med svingbare forhjul, en kombivogn, en billigere barnevogn, en mærkevare barnevogn m.m. Og dette er kun nogle af de valg, du skal tage, da listen er lang, når det kommer til barnevogne.

For at hjælpe dig med at finde den rette barnevogn, er der her 6 ting, som du skal overveje, inden du køber den rette for dig.

  1. Budget: Før du vælger en barnevogn, så anbefales det, at du finder ud af, hvor meget den må koste. Prøv så vidt muligt at holde fast i dit budget, da det er nemt at blive overvældet samt afledt, når du er i butikken. Dog er det en fordel, hvis du laver research, inden du lander på en bestemt pris, da du herved får en idé om, hvad en barnevogn rent faktisk koster.
  2. Formål: Find ud af hvad du primært skal bruge din barnevogn til. Hvis du er en aktiv person, der planlægger at løbe eller gå regelmæssigt med din baby, så find en barnevogn, der er egnet til dette. I de fleste tilfælde er det en fordel med en mere robust barnevogn, når det kommer til konstruktionen og håndteringen. Det er også værd at se på modeller, hvor du kan justere og låse hjulene, da disse funktioner kan gøre det lettere i forskellige terræn.
  3. Håndterbarhed: Medmindre du er villig til at læse manualerne igen og igen, skal du sørge for, at barnevogn er nem at håndtere samt navigere selv med en hånd. Du skal være i stand til at køre barnevognen rundt uden problemer og få din baby ind og ud uden hjælp. Nogle barnevogne er endda designet til, at du nemt kan løsne din baby, så du eventuelt kan flytte en sovende baby i en seng eller klapvogn uden at vække ham eller hende.
  4. Vægt og størrelse: Barnevognens vægt og størrelse er endnu en faktor, som du skal overveje. Der er nemlig mulighed for både at finde store og tunge barnevogne samt mindre barnevogne, der ikke vejer så meget. Valg af størrelse og vægt kommer dog typisk an på, hvad du ønsker at bruge barnevognen til. Desuden er det værd at overveje, om du har mulighed for at pakke barnevognen med indkøbsposer, tasker m.m. uden, at den herefter vejer for meget til at køre rundt.
  5. Nem at rengøre: Babyer og børn kan svine meget samt gøre barnevognen beskidt, hvorfor det hjælper at have en maskinvaskbar barnevogn. På den måde kan du nemt tage alle de ting af barnevognen, der tåler at komme i vaskemaskinen og herefter have en helt ren barnevogn.
  6. Sikkerhed: En af de vigtigste faktorer, du skal overveje, når du køber en barnevogn, er, at den skal være sikker. Mens de fleste sikkerhedsfunktioner er obligatoriske, er det stadig vigtigt at være opmærksom på dette. Vær derfor opmærksom på, om brugsanvisninger m.m. er skrevet på et sprog, som du forstår, så du har styr på sikkerheden.Husk at overveje, om barnevognen er solidt konstrueret, har gode bremser samt er stabil. Den skal nemlig gerne kunne holde til, at barnet vender sig rundt samt være stabil nok til at køre over sten og kantsten.

Hvis du ønsker at finde flere gode råd til, hvordan du vælger den rigtige barnevogn, kan du klikke ind her. Du kan desuden læse mere om nogle af de bedste barnevogne på markedet her.