ammeindlaegNærhed, ømhed, kærlighed – at amme sit barn er en fantastisk tid for både mor og barn. Men derfor behøver du ikke gå rundt med våde pletter på blusen eller ødelægge din yndlings-BH. Brug ammeindlæg! De findes i sorte, hvide, uld, silke, engangs-, vaskbare osv. Det er bare et spørgsmål om at vælge, hvad der passer bedst til dig og til din hverdag.

Engangs eller vaskbare?

Engangsammeindlæggene fra Avent er ultra absorberende samtidig med at de lader huden ånde. Den selvklæbende bagside sikrer, at de bliver siddende i BH’en og holder brystet tørt. Når indlægget er vådt smider du det blot ud og erstatter med et nyt – nemt og hurtigt for dig med en travl hverdag, eller dig, der vil have det lidt lettere i perioder, hvor du er meget på farten eller på ferien.

Køb bedste ammeindlæg her hos Kids-World.dk

De vaskbare Avent ammeindlæg har smukt blondemønster på forsiden og børstet bomuld på indersiden, så det er rare at have på hele dagen. Naturligvis ultra absorberende, og så kan de bruges igen og igen. Godt for miljøet og nem at skylle op, så du altid har rene ammeindlæg ved hånden. Du behøver ikke at beslutte dig for enten engangs- eller vaskbare ammeindlæg – de fleste bruger både det ene og det andet i forskellige perioder.

For huden

Uld er varmt i kulden og køligt i varmen – det ideelle materiale til ammeindlæg, der skal være så skånsomme mod huden som muligt. 100% blødt uld, der kan vaskes med mild håndsæbe, så du kan bruge indlæggene igen og igen. Pippi uldammeindlæg fås i str. S, M og L… vælg den rette str. og skift str. i takt med at din fødselsvægt ændrer sig.

En kombination af det skønneste Lano-silke og fineste Merino-uld… Det er Carriwells nye ammeindlæg. One size ø:12 cm, vaskbar ved 30 grader og med en naturlig helende effekt efterlader ingen undskyldning for ikke at bruge de fantasiske ammeindlæg fra Carriwell.

Undgå tilstoppede mælkekirtler og brystbetændelse – hold brystet varmt og tørt med ammeindlæg. For din og dit barns sundhed i en skøn ammetid.