ventetøjBåde før og efter fødslen er der brug for at tage særlig hensyn til kroppens forandringer og nye funktioner. Ventetøj giver plads og støtte til maven, ammetøj gør perioden med den nyfødte lettere. Klodsmajor støtter både før og efter fødslen.

Mens du venter…

Det kan være svært at vente til den lille ny ser dagens lys, men det kan også være svært at vende sig til den ekstra vægt som maven giver. Et støttebælte fra Carriwell afhjælper mavens tyngde ved hjælp af elastisk støtte hele vejen rundt om ryggen. Ultratynd microfiber kvalitet lader huden ånde og giver mulighed for at bære bæltet under også helt tætsiddende tøj. Fås i fire str. i sort eller hvid.

Flotteste ventetøj og ammetøj, se her ✓

Brysterne vokser naturligt under en graviditet og det kan være uvant for kroppen med den ekstra vægt. En graviditets BH giver en BH’s støtte samtidig med, at den sørger for plads til at brystet kan vokse. Carriwells bløde kvalitet uden sømme gør også BH’en anvendelig som nat-BH. Findes naturligvis i både sort og hvid, så du bruge den under al slags tøj.

I ammetiden

Når den lille er født, kommer der en periode med amning, hvor funktionalitet er kodeordet for at få en god hverdag med den lille ny. En amme-BH fungerer som en almindelig BH, men kan åbnes i skålene, så amning bliver lettere i det daglige. Carriwells udvalg i amme-BH er stort, og du kan få alt lige fra sømmeløse microfiber BH’er til fine blonde-BH’er – altid i både sort og hvid. Du behøver heldigvis ikke glemme stilen, bare fordi du ammer.

Carriwells Belly Binder er en genial løsning til dig, der gerne vil stramme lidt op på maveskindet efter fødslen. Økologisk bomuld og justerbar velcrolukning – Belly Binder støtter dig hele vejen under dit vægttab efter fødslen, så din mave altid er slank og stram.

Find flere af Carriwells kvalitetsprodukter til ventetiden og ammeperioden hos Klodsmajor.dk