Andebryst Sous Vide – det er en af de retter der beviser bedst hvad sous vide teknikken kan kontra de konventionelle tilberedningsmetoder. Skindet er skæret fra brystet og tilberedt for sig selv for at sikre at det blev sprødt.

Andebryst Sous Vide med sprødt skind

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 2 t 40 min
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 2 personer

Equipment

  • Sous vide

Ingredienser
  

  • 2 stk. Andebryst
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Sprødt skind

  • Start med at "flå" andebrysterne for skindet. Brug evt. en lille urtekniv til at hjælpe med at skære igennem nogen af hinderne hvis du ikke kan få dem fri.
    Krydr skindet med en smule salt og pak dem ind i bagepapir liggende ovenpå hinanden.
    Giv det 25-35 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft med et tung ildfast fad ovenpå.

Sous Vide Andebryst

  • Kødet får en smule salt og peber og vakuumeres.
    Det skal tilberedes i 2,5 time ved 58 grader i sous vide/vandbad.
    Kødet tages op herefter og duppes tørt i køkkenrulle eller viskestykke. Giv det stegeskorpe i 20-30 sekunder på hver side enten ved hjælp af en pande, grill eller en gasbrænder.

Noter

Keyword And