babyalarmGiv dig selv lidt frihed og dit barn lidt fred med en babyalarm. En alarm placeret, hvor babyen sover, giver familien plads til at kunne leve frit, mens den lille sover. Klodsmajors udvalg af babyalarmer opfylder ethvert ønske inden for sikkerhed, frihed og teknologi.

Bla bla bla…

Det er ikke ren nonsens, når hvert mærke fortæller stolpe op og stolpe ned om alle de ekstra fordele og funktioner, deres respektive babyalarmer mestrer – for der er forskel på babyalarmer, fordi der er forskel på familier.

Inden du vælger en babyalarm er det en god ide at overveje, hvilke behov I har i det daglige i forhold til en babyalarm. Hvad er med andre ord nødvendigt, og hvad ville være rart at have? Er der f.eks. ofte lang afstand mellem stedet, hvor lillemand typisk tager sin middagslur og du eller I opholder jer imens? Er der brug for at kunne tale tilbage til barnet gennem babyalarmen?  Er temperaturmåler relevant eller måske noget helt fjerde…

Babyalarmer på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Tjek udvalget af kvalitets babyalarmer fra Neonate, Super Nova og Philips – alle babyalarmer, der kan lidt ud over det sædvanlige. For slet ikke at snakke om Nabby sidste nye skud på stammen…

Et afsnit for sig selv!

I en verden af produkter er det ikke overraskende at et i kompatibelt produkt nu er på hylderne: Nabby babyalarmen. Forbind alarmen til din iPhone, android, iPad eller tablet. Bluetooth forbindelsen forhindrer forstyrrelser på linjen og så har Nabby verdens laveste stråling på kun 0,08 mW!

Nabby babyalarmen kan holde strøm i 70 timer på blot 1 times opladning og rækkevidden går helt op til 340 meter. Temperaturmåler med alarm fortæller om temperaturen hos dit barn er for høj eller lav, og søvntælleren holder styr på, hvor længe dit barn har sovet.

Intet er overladt til tilfældighederne, når Klodsmajor.dk byder på et imponerende udvalg af babyalarmer.