Kvalitet og komfort er nøgleordene for det svenskproducerede mærke Babybjørn. Gå ikke på kompromis, når din hverdag skal glide så nemt og behagelig som muligt for både dig og dit barn.

 

Babyseler

De populære babyseler fra Babybjørn er kendte for at være både brugervenlige og sikre – og så fås de i flere farver og modeller. Vælg den, der passer til din stil og hverdag. Alle babyselerne er justérbare, derfor kan den samme sele bruges af både far og mor og alle de andre i familien. Det handler ikke kun om praktik, det handler om nærhed med dit barn og om komfort og mobilitet i en travl hverdag.

Køb Babybjørn bæresele hos Mammashop.dk HER

 

Skråstol

Babybjørn Babysitter giver dig friheden til dagens gøremål uden at skulle efterlade dit barn uden opsyn. Skråstolens lethed gør Babybjørns Babysitter til en god og mobil ven, når du skal i gang med madlavningen. I Babysitteren kan dit barn følge med fra nærmeste hold, uden at du behøver bekymre dig om sikkerheden. Fleksibiliteten i skråstolen gør tøjvask til en leg, når dit barn kan blive rokket blidt i søvn i Babysitteren på vaskemaskinen eller tørretumbleren. Brug Babybjørns Babysitter som det ekstra sæt hænder, du mangler til børnepasningen i det daglige.

Køb Babybjørn ergonomisk baby bouncer bliss hos Mammashop.dk HER

Hagesmæk

Undgå madspilde og ekstra tøjvask med de effektive hagesmækker med ’lomme’ fra Babybjørn. Hagesmækkerne er ergonomisk formet, så de er behagelige at have på og ’lommen’ samler det mad op, der måtte ryge ned under spisningen. Nem at tage på og af, og så kan de gå i opvaskemaskinen. Hagesmækken fås i forskellige farver til enhver smag og anledning.

 

 

Forklæde

Et lege- eller madforklæde fra Babybjørn har ærmer, så selv det mest hyggelige griseri ikke behøver resultere i pletter på tøjet og ekstra tid ved vaskemaskinen. Den bløde, slidstærke kvalitet giver en perfekt beskyttelse af tøjet og friheden til at boltre sig i det daglige. Babybjørns forklæde er nemt at rengøre og kan vaskes i vaskemaskinen. Vælg mellem flere skønne farver til både piger og drenge.

 

Pottestol

Babybjørn Luksuspottestol gør pottetræningen til en leg! Det lækre design med indbyggede ryg- og armlæn giver ergonomisk komfort og potten fremstår som en lille trone, som dit barn vil indtage med stolthed. Rengøringen er nem og hygiejnisk med en udtagelig, indvendig potte, og sikkerheden er i orden med skridsikker gummikant under hele potten. Giv dit barn en god start på en mere selvstændig hverdag som en ’stor dreng’ eller en ’stor pige’.

Du finder ingen kompromiser med kvalitet eller design hos Babybjørn. Alle produkter er med til at gøre din hverdag så nem og behagelig som muligt, mens der er tænkt på komforten for både dig og dit barn. Babybjørn tror på, at design kan kombineres med komfort og kvalitet, uden at det går ud over de konkurrencedygtige priser. Babybjørn er din vej til en glad hverdag med børn. Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Babybjørn på producentens hjemmeside her.