Barnets bog

barnets-bog-mine-foerste-aarBarnets bog er et must have for alle børnefamilier. Med barnets bog kan man forevige de bedste minder fra da mors mave begynder at vokse, og til det lille nye familiemedlem kommer til verden. Barnets bog er derfor også helt perfekt som gaveide til f.eks. fødselsdag, jul, dåb, fødsel eller barsel.

I en travl hverdag og som årene går, kan man nemt glemme alle de skønne stunder og minder, fra da barnet var helt lille. Med barnets bog er det super nemt at skrive disse minder ned, så man sammen med barnet kan studere og snakke om mors store mave, fødslen, barnets første tand, barnets første ord, barnets første fødselsdag osv. osv.

Mange udgaver af barnets bog

Der findes mange forskellige udgaver af barnets bog, og prismæssigt ligger de fra cirka 150 kr. op til cirka 350 kr. Vælger man de lidt dyrere udgaver af barnets bog, vil kvaliteten være bedre, og siderne vil oftest være flot dekorerede med søde illustrationer. Derudover vil der oftest være fotolommer og lommer til f.eks. det lille hospitalsarmbånd, en lille tot hår, vaccinationskort eller barnets første tegning.

Barnets bog på tilbud – 20% rabat med denne kode: AD20

Et eksempel på en bog i den lidt bedre ende, er f.eks. ”Mine første år”. Barnets bog ”Mine første år” er opbygget som et ringbind, så du dermed kan tilkøbe ekstra tillægssider og fotolommer, hvis der er brug for det. ”Min første år” er en utrolig smuk bog, som indeholder fyldestgørende guider, omkring hvad der er godt at få skrevet ned. Bogen indeholder hele 118 sider og dækker indtil dit barns 7 års fødselsdag – den fås i flere farver.

barnets-bog

Tidligere fandtes der er en lidt anderledes men meget populær barnets bog ved navn Fidipus, som desværre ikke eksisterer mere. Fidipus var en fotobog eller nærmere en slags personlig billedbog, som forældre og børn selv designede online, hvorefter den blev tilsendt. Fidipus blev rost og anbefalet af bl.a. den kendte familieterapeut Jesper Juul.