Den helt rette størrelse og den helt rette hårdhedsgrad – madrassen til både barnevognen, liften og vuggen er grundlaget for dit barns søvn og naturlige udvikling.

 

Den spæde begyndelse…

Vuggen er som regel et barns første seng. Den trygge seng, der kan vugge blidt og omslutter barnet på en rolig og betryggende måde. Vugger er forskellige, derfor findes der naturligvis forskellige typer madasser til vugger.

En lækker koldskumsmadras til trævugger finder du i Dreamland Classic Basic vuggemadras. Den tyske kvalitet indebærer vertikale luftkanaler og hørfiberplade til fugtabsorbering og isolering. 100% økotex betræk, der er aftageligt og kan maskinvaskes. Egnet til allergibørn.

Babydan Comfort madras er lavet til kurvevugger. Madrassen måler 38 x 70 cm og materialet er koldskum i lige præcis den rette hårdhed. Vask betrækket i maskinen og undgå træk og fugt med den integrerede hørfiberplade.

Og på farten

Moderne børnefamilier har travlt og det kan være svært eller måske ligefrem umuligt at nå hjem til middagsluren eller sengetid hver dag…heldigvis kan dit barn sove lige så godt med en god kvalitetsmadras i barnevognen eller liften.

Dreamland Classic Basic barnevognsmadras findes i to str. Den lille madras i str. 36 x 92 og den lidt større på 37 x 96 cm. Naturligvis begge i Dreamlands kendte gode tyske kvalitet. Liftmadrassen Dreamland Classic Basic er samme gode kvalitet med vertikale luftkanaler og integreret hørfiberplade til isolering og fugtabsorbering. Målene på liftmadrassen er 30 x 75 cm, som betyder at madrassen passer i alle standardlifte.

Støt dit barns fysiske udvikling med støtte de rigtige steder – en god madras er basis for en god søvn og for en naturlig udvikling. Gode sovevaner gør hverdagen lettere, også for dit barn – så vælg en kvalitetsmadras.