I en industrivirksomhed er det et must med intelligente løsninger, der kan optimere og fremdrive driften i virksomheden. Har man brug for hjælp til at finde de rette løsninger, kan man konsultere et maskiningeniørfirma, der er eksperter i netop intelligente løsninger.

I en produktionsvirksomhed er det fundamentalt, at udstyret, der skal bruge til at udvikle og fremstille virksomhedens produkter, er det rigtige til formålet – og at det fungerer, som det skal. For at sikre sig, at udstyret konsekvent er ajour og up to date, er det nødvendigt, at der tjekkes op på det med jævne mellemrum, ligesom det er centralt at orientere sig om, hvordan udstyret kan optimeres, så produktion og drift kan opretholde et højt niveau.

Kirkholm A/S
Maskiningeniørfirmaet Kirkholm er eksperter i mekaniske og intelligente løsninger og bistår gerne med rådgivning, udvikling og besigtigelse af virksomheders udstyr. Kirkholm A/S har udviklet intelligente løsninger til massevis af store industrivirksomheder, og bl.a. Toms har fået hjælp til at optimere deres udstyr.

Kirkholm A/S opererer med analyse og beregning, hvilket er alfa og omega i et maskiningeniørfirma. De tilgår enhver kundesag individuelt, og bruger analytiske beregninger til at kunne bistå kunden med den allerbedste rådgivning og vejledning. Kirkholm leverer altid en eminent rådgivning, og deres faglige kompetencer er på allerhøjeste niveau.

Samarbejde mellem Force Technology og Kirkholm
I et samarbejde med Force Technology indgår Kirkholm i tiden i eteuropæisk rumprojekt, hvor de har beregnet, redesignet og udviklet på løfteraketten Ariane. Når raketten, der anvendes til at sende satellitter i kredsløb, sendes ud i rummet, opnår den en ufattelig høj temperatur på 3.500 °C i dysen. Dette betyder, at dysen udsættes for store belastninger – og det stiller høje krav til svejsningerne.

For at sikre at dysen ikke beskadiges, er det vigtigt, at der hele tiden kontrolleres, at ingen svejsninger har defekter. Til det formål har Kirkholm redesignet og beregnet en gaffelkonstruktion, som i samarbejde med et røntgensystem udarbejdet af Force Technology, skal kontrollere de 1400 svejsninger, dysen består af.

Arbejdet kræver ekstrem præcision, beregning og analyse af ethvert element, der indgår i gaffelkonstruktionen, og Force Technology bemærker, at de er mere end tilfredse med samararbejdet med Kirkholm.