Sangenic blespandMed små børn kalder naturen fra tid til anden og så er der ikke så meget man kan gøre ved det. Der er jo en årsag til, at man har givet dem en ble på, og det må man nu stå ansigt til ansigt med. Når den udfordring så er klaret, så kommer næste led i processen. Hvor skal de beskidte bleer hen? Ofte bliver de bare lagt i en normal skraldespand, men det er ikke den optimale løsning. Med en blespand slipper man for lugten og får gavn af en lang række fordele.

Skraldespande stinker, det gør lugtfrie blespande ikke

Det lyder måske en smule mærkeligt, men det er stadig sandt. En almindelig skraldespand har ingen systemer, der bidrager til at mindske lugten. Skraldespanden er simpelthen ikke designet med bleer i tankerne, men det er blespande. Blespande virker på den måde, at der er låg i flere forskellige lag. Dette gør, at spanden aldrig er fuldstændig åben, og der vil derfor ikke komme lugt ud i lokalet. Mange spande har en pedal, der giver dig muligheden for at betjene den uden brug af hænder.

Bedste Sangenic blespande – køb dem her!

Blespande har også et specielt designet posesystem, der er indbygget i spanden. Dette system gør det nemt og bekvemt at udskifte posen. Når man skal tømme spanden åbner man blot spanden, hvorefter posen kan fjernes. Systemet gør så, at spanden er klar til brug med det samme. Der er også en refill-funktion indbygget, der sikrer, at man ikke løber tør for nye poser. Man slipper for bøvlet med ødelagte poser, som man forsøgte at strække til at passe i spanden. Især blespande fra Sangenic er blandt markedets mest populære, da kvaliteten er helt i top, og det er nemt at købe refiller til spanden.

Der er ikke sparet på hygiejnen i blespanden

Hygiejne er en essentiel del af det at have små børn. Specielt når der skal skiftes bleer, er der gode forhold for bakterier. Bakterier formerer sig hurtigt i normale spande, hvor der ikke lukkes tæt, og hvor hygiejne ikke er en vigtig faktor. Blespande kan fås med adskillige systemer, der modvirker bakterier som f.eks. film, der over længere perioder holder bakteriebestanden nede. Hvor man før skulle tømme skraldespanden adskillige gange for at slippe for dårlig lugt og hygiejne, skal man nu kun tømme blespanden, når der ikke længere er plads til flere bleer.

Når tid er en vigtig ressource, man ikke vil miste, ønsker man ikke at bruge tid på at tømme skraldespande eller cykle en ekstra tur til supermarkedet, fordi posen ikke passer i spanden. Derfor er blespande meget belejlige i hverdagen hos småbørnsfamilier, den kan faktisk ikke undværes. Med en blespand har man mere tid til at tage sig af barnet, og man kan bidrage med sin fulde opmærksomhed uden lugtgener fra badeværelset, der skærer igennem marv og ben eller sygdom grundet dårlig hygiejne.