boblesDer er ikke grænser for, hvad Bobles produkter kan bruges til. Det er alt fra leg til motorisk udvikling – samlet i et! Bobles er alt det vigtige, på den sjove måde…

Motorisk legetøj

Start med den oppustelige Donut fra Bobles. Du kan sidde, ligge, hoppe, rulle, lege og meget mere på denne geniale bold med hul i. Børn sidder sjældent stille ret længe ad gangen – det gør Bobles Donut heller ikke. Stor nok til at sidde eller ligge på, lille nok til at holde om og trille rundt med, og enkelt nok til glæde for børn i alle aldersgrupper.

Bobles kan købes HER

Legetumlinger fra Bobles kan bruges til lidt af hvert – og mere end vi voksne har fantasi til. Børn er opfindsomme i deres leg og kan bruge de skønne Legetumlinger til balanceleg på hovet, ’jorden er giftig’, siddehynder eller måske bord, når de spiller spil. De skumfaste runde plader med velourblød overflade er naturligvis uden skadelige stoffer og fås i mange livlige farver.

Har du nogensinde siddet på en myresluger?…så har du chancen nu! Tumledyr Myresluger er endnu et fantastisk produkt fra Bobles. Tre dele, der sættes ind i hinanden som indskudsborde – blot er de lavet af fast skum, i skønne farver og naturligvis helt uden phtalater. Hver del kan bruges alene eller samlet. Bobles produkter er kendte for at udvikle børns balanceevne og motorik.

Zoo i børneværelset?

Elefant, krokodille, fisk…få hele zoo-parken i børneværelset og træn motorikken samtidig.

Bobles Tumledyr Elefant til at vippe, sidde eller rutche på. Fast skum gennemtestet specielt til børn – naturligvis giftfri. Festlige farver og uanede anvendelsesmuligheder. Dit barn keder sig ganske enkelt aldrig med Tumledyr Elefanten fra Bobles.

Til en zoo hører naturligvis også de farlige krokodiller. Bobles Tumledyr Krokodille er dog en mere fredelig en af slagsen. Trin på den ene side, rutchebane på den anden – eller bare en hyggelig stol at ligge i, til at kigge i bøger eller se film. Krokodillen fås i både grøn, blå, rosa og lilla. Og som altid er der ingen farlige giftstoffer i Bobles produkter.

Vandrende pinde…

Se hvor højt du kan stable Bobles Tumledyr Vandrende pinde eller spil bowling i børneværelset. Man kan bruge de sjove Tumledyr Vandrende pinde fra Bobles på enhver tænkelig måde – kun fantasien sætter grænser. Lad dit barns motorik udvikles gennem leg.

Larven fra Bobles Tumledyr kan bruges til en lille bro eller som en hyggelig gyngestol. Det faste skum giver den perfekte balance mellem hårdhed og blødhed, så Tumledyr Larven er både holdbar og behagelig.

Bobles produkter kan købes HER

Og så er der naturligvis også Kyllingen, Frøen og Fisken fra Bobles Tumledyr – noget til enhver leg og fantasi.

Skildpadden er endnu et kreativt Tumledyr fra det innovative Bobles. Barnet kan træne sin balance med den halvrunde form eller bruge den som en pude til hygge på gulvet foran tv’et eller i børneværelset. De forskellige farver og mange anvendelsesmuligheder gør Bobles Tumledyr Skildpadde til en god gaveidé til både piger og drenge.