Møbler

børnemøblerI børneværelset handler møbler om andet og mere end indretning og stil – det handler om funktion og praktik. Vælg møbler, der hjælper dit barn i udviklingen og gavner dig som forælder i hverdagen…vælg kvalitet og innovation hos Klodsmajor.

Baby i hjemmet

Når et barn er spæd opholder det sig naturligvis sjældent alene og altid under opsyn. Et spædbarn er derfor som regel med overalt i huset, og møblerne til babyen bør derfor være transportable eller lette at flytte på.

Bumbostolen er det ekstra sæt hænder nybagte forældre altid sukker efter. Denne praktisk stol ligner til forveksling en potte, men er en stol til de allermindste. Bumbostolen sikrer at dit barn sidder behageligt, sikkert og ergonomisk korrekt, så hverken udvikling eller bevægelsesfriheden hæmmes. Vælg netop den farve, der passer i jeres hjem og brug stolen, hvor der behov for en sikker siddeplads til den mindste.

Flotteste børnemøbler – 20% rabat med koden: AD20

Højstolen kender alle, men den fås i et utal af udformninger, og Klodsmajor tilbyder en pallette af muligheder, så den uundgåelige stol kan blive en naturlig del af indretningen og dagligdagen uden at I behøver gå på kompromis med funktionaliteten og designet.

Den hyggelige skråstol er der, hvor din nyfødte guldklump kan få sig en lille lur eller følge med i hvad der sker, uden at du behøver at være bekymret om sikkerheden. Kvalitetsmærker som Babybjörn, Stokke og Basson pynter i det store udvalg af skråstole hos Klodsmajor.

Til børneværelset

Når børn begynder at blive større og mere selvstændige er det rart med et funktionelt og praktisk børneværelse. Sengen til både de helt små og de lidt større børn finder du selvfølgelig hos Klodsmajor. Vuggen og den klassiske tremmeseng i topkvalitet fra Basson eller Leander. Eller Brios innovative Bed Rockers, der nemt og effektivt forvandler tremmesengen til en vugge…

Børns yndlingsmøbel er uden tvivl sækkestolen. Den bløde, uformelige ’tumlebunke’ af funky farvet betræk omkring et praktisk kuglefyld kan bruges af børn (og voksne…) i alle aldre.

Klodsmajors store udvalg af sækkestole fra Sit & Joy opfylder et hvert ønske til et børneværelse