Møbler

børnemøblerI børneværelset handler møbler om andet og mere end indretning og stil – det handler om funktion og praktik. Vælg møbler, der hjælper dit barn i udviklingen og gavner dig som forælder i hverdagen…

Baby i hjemmet

Når et barn er spæd opholder det sig naturligvis sjældent alene og altid under opsyn. Et spædbarn er derfor som regel med overalt i huset, og møblerne til babyen bør derfor være transportable eller lette at flytte på.

Bumbostolen er det ekstra sæt hænder nybagte forældre altid sukker efter. Denne praktisk stol ligner til forveksling en potte, men er en stol til de allermindste. Bumbostolen sikrer at dit barn sidder behageligt, sikkert og ergonomisk korrekt, så hverken udvikling eller bevægelsesfriheden hæmmes. Vælg netop den farve, der passer i jeres hjem og brug stolen, hvor der behov for en sikker siddeplads til den mindste.

Flotteste børnemøbler – 20% rabat med koden: AD20

Højstolen kender alle, men den fås i et utal af udformninger, og Klodsmajor tilbyder en pallette af muligheder, så den uundgåelige stol kan blive en naturlig del af indretningen og dagligdagen uden at I behøver gå på kompromis med funktionaliteten og designet.

Den hyggelige skråstol er der, hvor din nyfødte guldklump kan få sig en lille lur eller følge med i hvad der sker, uden at du behøver at være bekymret om sikkerheden. Kvalitetsmærker som Babybjörn, Stokke og Basson pynter i det store udvalg af skråstole hos Klodsmajor.

Til børneværelset

(c)mammashop.dk

Når børn begynder at blive større og mere selvstændige er det rart med et funktionelt og praktisk børneværelse. Sengen til både de helt små og de lidt større børn finder du selvfølgelig hos Klodsmajor. Vuggen og den klassiske tremmeseng i topkvalitet fra Basson eller Leander. Eller Brios innovative Bed Rockers, der nemt og effektivt forvandler tremmesengen til en vugge…

Børns yndlingsmøbel er uden tvivl sækkestolen. Den bløde, uformelige ’tumlebunke’ af funky farvet betræk omkring et praktisk kuglefyld kan bruges af børn (og voksne…) i alle aldre.

Børn elsker generelt at lave det samme som os voksne. Det betyder at hvis du er en af de personer der bruger meget tid i køkkenet, så vil dit barn selvfølgelig det samme.
Det er en af grundene til at legekøkkener altid er et sikkert hit hos de små. De fleste kenders Ikeas legekøkken og det er også det man ser i de fleste hjem. Hvis du tilgengæld mener at dit barn er unikt og fortjener et flot legekøkken – så kig hos Mammashop.dk, de har et hav af forskellige køkkener, så dit barn kan få lige præcis det der passer til hende/ham.