Termometre

Det er ikke udsædvanligt at en baby får feber en gang i mellem – det er kroppens måde at fortælle, at ikke alt er, som det måske bør være. Den nøjagtige kropstemperatur er dog oftest afgørende for, om du behøver gøre mere ved det eller ej, derfor er det vigtigt med et godt termometer, når du har et spædbarn.

 

Præcision på under 10 sek.

På bare et sekund kender du dit barns præcise temperatur med et Thermoscan øretermometer fra Braun. En knap fortæller dig, om du måler korrekt, mens hukommelse og linsefilterudløser giver dig både præcision og en ultrahurtig måling.

Blød spids anbefales på termometre til små børn og du finder det på alle Brauns børnetermometre, uanset om du vælger et øretermometer eller et termometer til mund eller bag. Ergonomisk greb på alle termometrene og vandtæthed sikrer dig et godt greb, så du hurtigt og effektivt kan måle dit barns temperatur, uden at det bliver til en ubehagelig oplevelse for dit barn.

 

Til badet…

En sød lille fisk, der svømmer rundt i badevandet og fortæller dig, når det er en passende temperatur til dit barn. Både luftens og din egen temperatur kan forvirre, når du skal mærke temperaturen i badevandet. Et lille fiskeformet badevandstermometer  lader sig ikke forvirre, den finder altid den ideelle temperatur ml. 30 og 37 grader.

Bebejou har sat Tigerdyret fra den elskede fortælling om Peter Plys på badetermometeret. Den glade figur flyder rundt i vandet og fortæller dig når som helst om temperaturen i badevandet. Et praktisk badetermometer, der kan hænges op, når det ikke er i brug.

Vær ikke i tvivl om temperaturen – hverken dit barns eller badevandets.