Tøj

børnetøj…til både de store og de små. Find amme- og ventetøj, samt børnetøj til den lille hos Klodsmajor. Du behøver ikke shoppe i flere butikker for at få garderoben opdateret til dig selv eller dit barn, Klodsmajor har alt, du behøver.

Amme- og ventetøj

I den søde ventetid kan det være svært at få tøjet til at passe og fysisk aktivitet i hverdagen kan være hårdt. Kvalitetsmærker som Carriwell har et stort udvalg af produkter, der støtter og giver den nødvendige plads til maven.

Billigste børnetøj, køb det her ✓

Produkter som en amme-BH, der støtter og giver plads til at brystmålet vokser under graviditeten, eller graviditetsbadedragter, der giver dig friheden til at nyde svømning, også under graviditeten. Så du slipper for at udskifte hele garderoben, mens du er gravid, er lækre graviditetstoppe i sort eller hvid en genial basisting under cardiganer eller kjoler, og Carriwells Flexi Belt bukseudvidder forlænger levetiden på dine egne bukser, så du kan få plads til maven i takt med at den vokser.

Alt til den lille!

Der er det inderste, der er det sjove og så er der det til det dårlige vejr: Bodyer, badetøj og regntøj til dit barn. Klodsmajors store udvalg af børnetøj er kvalitet, stil og praktik i ét.
Farverige bodyer, mønstrede bluser, nuttede heldragter og listen fortsætter. Gode, danske mærker som Hummel, Danefæ og Småfolk er blot nogle af de mange lækre muligheder, du finder af topkvalitet og praktisk design hos Klodsmajor.

Svømmeveste, badebleer og armluffer gør badningen i svømmehallen eller ved stranden til en god og sikker oplevelse, mens regn- og overtøj til alle aldre holder kulde og regn ude, når det danske vejr viser sig fra sin mindre pæne side.

Børnetøj handler ikke kun om stil og design, det handler om praktik og funktionalitet. Klodsmajors store udvalg af børnetøj sætter fokus på de funktionelle designs med skønne farver og gode materialer.