Brændende kærlighed er en nem og hurtig ret, de fleste kan lide.
Denne version er med både bacon og stribet flæsk, hvilket giver den helt rigtige smag og fedme.
Server retten med kartofelmos og syltede rødbeder.

Brændende kærlighed
Ingredienser
- 500 gram Bacon i tern
- 500 gram Flæsk stribet flæsk, i små tern
- 4 stk. Løg
- 1 kg Kartofler gerne bagekartofler
- 50 gram Smør
- 2 dl Mælk eller kogevand fra kartoflerne
- Salt
Sådan gør du
Brændende kærlighed
- Bacon og stribet flæsk steges på en sauterpande, til det er sprødt. Pil løgene og skær dem i grove tern.Kom løgene på panden og lad dem stege med. Når løgene er gyldne og gennemstegte, tages panden af varmen.
Kartoffelmos
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern eller skiver.Kom dem i en gryde og hæld vand på, til det dækker. Der skal ikke salt i kogevandet.Bring kartoflerne i kog og lad dem koge, til de er helt møre.Hæld vandet fra (gem cirka 2 dl. af kogevandet, hvis du vil bruge det i mosen).Mos kartoflerne sammen med smør og mælk eller kogevand, til mosen har en passende konsistens.Smag til med salt.Server kartoffelmosen til den brændende kærlighed, evt. sammen med syltede rødbeder.
Noter
