brio-legetøjBørnene elsker det! Det svenskproducerede legetøjsmærke er kendt for barnevognene og trælegetøjet. Det klassiske design og den gode kvalitet kendetegner de farverige produkter, som sætter fantasien i gang hos enhver lille størrelse.

Både til piger og drenge

Lyserøde dukkevogne, Disney Mickey i racerbil – du finder noget til både drenge og piger hos Brios store udvalg af kvalitetslegetøj.

De elskede Disney figurer findes nu som trælegetøj i smukke farver. Brio Disney Pluto kører derudaf med kødben i munden og snor til at trække i. Den sjove hund på hjul gør legen til en succes for selv de mindste. At kunne gå selv er én ting – men at kunne få sit legetøj til at følge med sig i en snor, er mere end de fleste små kan modstå med en latter.

Billig Brio – kan bl.a. købes her hos Legebutikken.dk

Eller hvad med den frække Mickey Mouse i rød racerbil – giv den en skub og han suser hen over gulvet! Brio Disney Mickey er lavet i træ, så dit barn undgår risikoen for alle de farlige kemikalier, der kan være i plastik. Designet er klassisk, farverne livlige og figurerne tydelige for selv de mindste. Brio – et klassisk stykke legetøj, der holder.

Når Mickey kan, så kan Minnie også… Brio Disney Minnie er en Minnie for fuld udblæsning! Pink racerbil med hvide polkaprikker, og naturligvis en matchende hårsløjfe. Racerløb behøver ikke kun være for drenge – og man kan godt nyde sine pigefarver samtidig med.

Brio – til de mindste og de helt små

Den kreative stimulering begynder allerede før de første skridt. En bjælderangle fra Brio er nem både at gribe om og trille med. En god ven på aktivitetstæppet, som motiverer til bevægelse, når den triller og ringer med klokken inden i. Bjælderanglen fås i flere moderne farver eller i den klassiske multifarvede udgave.

Alle kender kassen med runde, firkantede og trekantede huller, hvor den rigtig formede klods skal puttes ned i. Lækker højglaslakeret boks med højglaslakerede klodser i trendy farver – for stil og nem rengøring. Brio Putteboks forener god klassisk stil med timers sjov og læring.

Brio Komfur i rødt, hvidt eller sort er en trækopi af et ægte komfur. Lad dit barn tilberede fantasimad til hele familien, og afprøve sin lyst til at lave mad – hvem ved, måske en fin træning til fremtidige hygge med madlavning i det rigtige køkken?

En god hjælper, når den svære kunst at gå selv skal læres, er Brio gåvognen. Indstillelige hjul og håndtag hjælper med ekstra modstand og den rette ergonomisk position for den bedste hjælp til de første skridt. Den lille vogn kan desuden indeholde de uundværlige bamser fra sengen eller yndlingslegetøjet. Brio har tænkt på udviklingen af dit barn.   

Den multifunktionelle Brio Primo autostol med Iso-fix base hjælper med transporten og sikkerheden i dagligdagen. Vægtklasse op til 13 kg og bedst i test blandt flere tyske undersøgelser. Den sorte autostol er nem at bære og står stabilt, når du har brug for et øjeblik med frie hænder.  

Brio Primo autostol kan købes her