Opbevaring

Det er vigtigt at opbevare brystmælk og babymad på den bedst mulige hygiejniske og praktiske måde. Da det både kan opbevares i køleskabet og fryseren, bør beholderne til opbevaringen kunne tåle begge dele.

 

Til brystmælk og mos

Populære opbevaringsflasker fra Medela er lige til at sætte på brystpumpen og smide i fryseren. Da de er lavet af polypropylen kan du være helt sikker på den bedste opbevaring til din dyrebare brystmælk – ingen sundhedsskadelige stoffer eller andet, der kan risikere at påvirke mælken. I pakker med 3 flasker i hver har du altid en ren flaske til næste gang, du skal bruge brystpumpen.

Praktiske bægre fra Avent kan bruges både i ammeperioden og i den efterfølgende tid med babymos. Bægrene kan sættes direkte på en adapter til alle Avents brystpumper, så du kan malke brystmælk direkte ud i bægrene. Laver du selv mos er de praktiske bægre med låg en nem løsning, da de kan stables og er nemme at tage med og made direkte fra. Avent opbevaringsbægre kan naturligvis gå i fryseren og bruges til opbevaring af modermælkserstatning.

Modermælkserstatning

Det hele er tænkt igennem, når Pigeon præsenterer den dødsmarte flaske til modermælkserstatning. Det smarte ligger i ruminddelingen, som gør det muligt at opmåle i portioner og tage med på farten. Du bestemmer selv hvor mange rum, du ønsker at tage med, idet hvert rum skrues individuelt på flasken, der således forlænges med hvert rum. Bunden i hvert rum har sin egen farve, så du kan kende forskel på rum, der evt. er brugt til forskellige ting. Gør det nemt for jer selv, når I er ude – vælg en effektiv og gennemtænkt løsning fra Pigeon.

 

Så husk når du finder produkter til opbevaring af enhver type fødevare til spædbarnet – vælg så det mærke, du foretrækker og den løsning, der passer bedst til jeres hverdag.