brystpumpeKun det bedste er godt nok til dit barn, men det kan være svært at følge med, når den lille ny skal have brystmælk regelmæssigt – Derfor findes der brystpumper. Den geniale opfindelse sørger for, at du kan malke i din krops rytme og altid have mælk klar, når den lille melder sin sult. Men hvilken type skal du vælge?

Manuel brystpumpe

En naturlig måde at tømme brystmælk ud på. Den manuelle brystpumpe er ikke bare skånsom og blid, den har vist sig lige så effektiv som en elektrisk brystpumpe. Både jordmødre og sundhedsplejersker anbefaler gerne de manuelle brystpumper, ligesom mange kvinder foretrækker denne lydløse metode, der kan udføres hvor som helst, når som helst uden risiko for at genere eller vække nogen.

Bedste brystpumper – 20% rabat med denne kode: AD20

Avents manuelle brystpumpe er lavet af BPA-fri plast og pumper mælken direkte ud i en sutteflaske eller VIA-bæger, som kan sættes på køl eller fryses, indtil mælken skal bruges. Den har desuden et patenteret bladformet massagesystem, der stimulerer mælkekirtlerne, så du får en optimal udtømning.

Den skånsomme manuelle brystpumpe er det ideelle valg til kvinden, der ønsker en effektiv, lydløs brystpumpe, der kan bruges overalt uafhængig af el.

Elektrisk brystpumpe

Kvinden, der har brug for en effektiv brystpumpe, der selv sørger for malkningen, bør vælge en eldreven brystpumpe. Der findes både batteri- og elektriske brystpumper og med en eldreven brystpumpe kan du også vælge en dobbelt pumpe, der halverer tiden med brystpumpen, idet den kan pumpe fra begge bryster samtidig.

Medela har lavet en fantastisk elektrisk dobbelt brystpumpe, der er en kompakt udgave af de populære hospitalspumper. Den justerbare sugefunktion og vacuum gør pumpen nem at indstille til lige præcis dig. Brystpumpen kan bruges både med batteri og i stikkontakten, så du nemt kan tage den med dig på farten. Så bliver det vist ikke meget nemmere?

Vælg den brystpumpe, der passer til dig, din krop og din hverdag som mor for et spædbarn. Alle brystpumper hos Babytorvet.dk er skånsomme og effektive, så du behøver ikke bekymre dig om kvalitet og komfort, kun om hvordan du foretrækker, at pumpen skal arbejde. En brystpumpe er en uundværlig del af en nybagt mors liv.

Se video omkring hvordan du bruger en brystpumpe korrekt: