bumbo stolVejen til ’at kunne selv’ starter på stolen. Allerede fra barnet kan holde hovedet selv er Bumbo-stolen en god ven på vejen til selvstændighed. Vælg den rigtige farve til din indretning…

’Kan selv’

Den første selvstændighed hos et barn starter oftest med de første skridt. Men hvorfor ikke starte tidligere? I en Bumbo-stol Babysitter går sikkerhed og komfort hånd i hånd med glæden ved at kunne sidde selv. Den smarte stol er designet til at støtte barnet alle de vigtige steder på kroppen, fordi benene er placeret højere end numsen.

Billige Bumbo stole – her hos Gucca.dk

Når baby kan følge med i hvad du laver og føle sig som en del af det siddende fællesskab, giver det en glad baby med interesse for sin omverden. På Bumbo-stolen kan monteres en lille legeplade Bumbo Play Tray, hvor baby kan lege med sit yndlingslegetøj. Legepladen fungerer som et lille bord med kanter, så legetøj og andet ikke så nemt kan skubbes ud over kanten.

Den store verden uden for hjemmet kan være en udfordring i forhold til sikkerheden. Tag Bumbo-stolen med i sandkassen og undgå kolde og fugtige numser. Det er bare sjovere at lege udenfor, når mor ikke er ovre én hele tiden…

Få en ekstra hånd med Bumbo

Trods navnet er Bumbo-stol Babysitter ikke en babysitter, men en god hjælp, når du kortvarigt har brug for et ekstra par hænder i jongleringen mellem børnepasningen og den daglige husholdning. En Bumbo-stol er stabil, ergonomisk støttende for dit barn og bare nem at flytte rundt med. Designet minder om en potte, fordi det sænkede sæde hæver benene og støtter babyens ryg.

Det kan være svært at få lov til at vige ret meget fra en babys side, når det medfører, at denne skal lægges ned i en vugge eller på et aktivitetstæppe. Når baby for lov til at sidde oprejst og kan følge med i, hvad der foregår, får du mere fred til at bruge begge hænder, når du skal klare dagens tøjvask eller lave mad.

Sæt baby i Bumbo-stolen, når der skal spises. Den stabile og komfortable stol fratager dig bekymringen om sikkerheden, så du kan koncentrere dig om at made. Bumbo-stolen er ligeledes den ideelle løsning til badningen – få begge hænder fri til at bade og nusse om baby, mens hovedet holdes over vandet og komforten er i top. Kort sagt – tag Bumbo-stolen med overalt, hvor dit barn skal sidde godt og du gerne have fokus på mere end sikkerheden.

Billige Bumbo stole – her hos Gucca.dk

Bumbo-stolen fås i alle de trendy farver: Aqua, Lime, Orange, Pink, Rød, Gul eller Lilla. Vælg den helt rigtige farve til indretningen – for Bumbo-stolen kan bruges alle steder i og udenfor boligen!

Hvorfor gøre hverdagen til en kamp for sikkerhed og komfort for din baby, når Bumbo-stolen kan klare det hele? Nem at rengøre, nem at flytte rundt, nem at have med på farten, ingen kemikalier, skridsikker og stabil og fedt design, der passer ind i ethvert hjem med små børn.

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Bumbo på producentens hjemmeside her.