CarriwellFå støtte under graviditeten og gør ammeperioden så ubesværet som muligt. Carriwell er din tro følgesvend både før og efter fødslen.

Støtte under graviditeten?

Du får sikkert masser af støtte fra familie og venner i den søde ventetid, men hvad med din krop? Carriwell giver din krop den støtte, der kan give dig en behagelig graviditet.

Et Carriwell støttebælte har isyet støtte under maven som hjælper med at løfte lidt af tyngden under graviditeten. Den elastiske og tynde microfiberkvalitet sidder altid perfekt og kan sagtens bæres under tætsiddende tøj. Vælg støttebæltet i sort eller hvid.

Stort udvalg af Carriwell, se her

Hvis tøjet ikke passer under graviditeten, behøver du ikke udskifte det hele. Med et Flexi-belt fra Carriwell kan du bruge dine normale bukser langt hen i graviditeten – sæt blot elastikket og kilen i bukselinningen, så bliver der også plads til maven. Et Carriwell Flexi-belt sæt indeholder et regulerbart elastik og 3 kiler i farverne sort, hvid og blå. Nem at bruge, nem at tilpasse, nem at bære.

Find støtte til maven og lænden i en graviditetstop fra Carriwell. Toppen er i blød microfiber uden søm, så den er både behagelig og funktionel. Fås i sort eller hvid og kan bruges både som sommertop eller under vintertøjet.

Du behøver ikke droppe svømmehallen eller stranden under din graviditet. En Carriwell graviditetsbadedragt har ekstra stof foran, så maven kan vokse. Sort microfiber og halterneck bindebånd gør badedragten klassisk og justerbar uden at gå på kompromis med designet.

Carriwell mens du ammer

Huden kan være ekstra følsom, når man lige har født. En amme-BH i økologisk bomuld fra Carriwell er blid mod huden og funktionel under amning. Amme-BH’en har brede stropper, der kan reguleres, ligesom der medfølger et forlængerstykke til at justere omkredsen af amme-BH’en med.  Du er ikke i tvivl om dine fremtidige valg, når du først har prøvet Carriwell.

carriwell-bhGenanvendelige ammeindlæg fra Carriwell er skånsomme mod den sarte hud og kan vaskes til brug igen. Der er 6 stk. i pakken og de er lavet af silke. Beskyt dine pæne BH’er, mens du ammer, med ammeindlæg fra Carriwell.

Få figuren tilbage efter fødslen med Carriwell Belly Binder. Kompressionen fra mavebæltet i økologisk bomuld får maven til at vende tilbage til sin oprindelige facon, mens det strammer taljen op, så du ser slankere ud. Carriwell Belly Binder er justerbar via velcro, så du kan tilpasse mavebæltet efterhånden som du ændrer facon.

Stort udvalg af Carriwell, se her

Er du mere til undertrøjer end BH’er, så køb en ammetop fra Carriwell i sort eller hvid. Toppen kan åbnes ved brystet og er regulerbar ved stropperne. Elastisk støtte omkring maven hjælper desuden med at stramme huden op efter fødslen, så du kan få din præ-fødselskrop tilbage hurtigere.

Smukt lingeri med praktisk ammefunktion – det er Carriwell drop cup amme-BH. Lækker microfiber med påsatte blonder i sort eller hvid. BH’en kan åbnes ved brystet, stropperne og omkredsen kan reguleres for optimal komfort. Op til store skålstørrelser.