Disse cookies med chokolade er nemme og hurtige og perfekte til uventede gæster.
Portionen er stor, så du kan sagtens halvere den.

Chokoladecookies
Ingredienser
- 275 gram Brun farin
- 250 gram Smør
- 175 gram Sukker
- 3 stk. Æg
- 1,5 tsk. Vaniljesukker
- 1,5 tsk. Bagepulver
- 425 gram Hvedemel
- 450 gram Chokolade brug gerne chokoladeknapper
Sådan gør du
- Rør stuetempereret smør sammen med sukker, vaniljesukker og brun farin til en cremet masse.Pisk æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver ned i massen.Hak chokoladen groft, hvis der ikke bruges chokoladeknapper. Rør chokoladen ud i massen, så den er godt fordelt.Sæt klatter af dej af på bageplader med bagepapir, ved hjælp af 2 spiseskeer. Sæt 9 af pr. bageplade, så de ikke vokser sammen.Bag kagerne ved 200 grader varmluft i 8-10 min. afhængig af ovn.Lad dem køle af på en bagerist.
Noter

r.