Disse cookies med chokolade er nemme og hurtige og perfekte til uventede gæster.
Portionen er stor, så du kan sagtens halvere den.

Chokoladecookies

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 8 min
Ret Sødt
Køkken Amerikansk
Antal 45 stk.

Ingredienser
  

  • 275 gram Brun farin
  • 250 gram Smør
  • 175 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 1,5 tsk. Vaniljesukker
  • 1,5 tsk. Bagepulver
  • 425 gram Hvedemel
  • 450 gram Chokolade brug gerne chokoladeknapper

Sådan gør du
 

  • Rør stuetempereret smør sammen med sukker, vaniljesukker og brun farin til en cremet masse.
    Pisk æggene i et ad gangen. 
    Sigt mel og bagepulver ned i massen.
    Hak chokoladen groft, hvis der ikke bruges chokoladeknapper. 
    Rør chokoladen ud i massen, så den er godt fordelt.
    Sæt klatter af dej af på bageplader med bagepapir, ved hjælp af 2 spiseskeer. Sæt 9 af pr. bageplade, så de ikke vokser sammen.
    Bag kagerne ved 200 grader varmluft i 8-10 min. afhængig af ovn.
    Lad dem køle af på en bagerist.

Noter

 
Keyword Småkage

r.