Små børn leger og lærer ved at imitere de voksne, og derfor er en stor del af det mest populære legetøj også små udgaver af de ting, vi voksne bruger hver dag, og legekøkkenet er nok en af de mest elskede.

Langt de fleste hjem med små børn har den ene eller anden udgave af det populære legekøkken, og det er hos mange et yndet sted at lege alt fra cafe til supermarked og køkken. De små er vilde med det, og det er en invitation til små lege for hele familien eller søskende imellem.

Find masser af legemad hos Mammashop.dk her

Lad de små invitere på morgenmad

Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen, så hvorfor ikke lade de små invitere jer på morgenmad?

Det er en skøn leg, men det er også en rigtig god måde at lære, hvordan man forbereder mad, og hvad der er godt og sundt at spise om morgenen.

Med de fine legesager fra MAMAMEMO får legen en mere realistisk og livagtig form, der gør det lettere for ungerne at genkende tingene fra køkkenet og overføre dem til legen.

Der findes både køkkenelementer som et køleskab og diverse skønne madprodukter til hele dagens måltider.

Til morgenmaden er det oplagt at vælge en række af de fine mælkeprodukter som smør, cacao og mælk, men også ting som juice, frugt og brød er oplagte at have i sortimentet.

 

Fantasifest for hele familien

Det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis der inviteres til fest i legekøkkenet. Her er der virkelig stort og smukt udvalg af legemad at vælge imellem. Kager, is og slik er noget af det, de fleste producenter har mest af i sortimentet, så her kan de små virkelig slå sig løs med de fineste kager, flødeboller, is og endda royalt porcelæn til at spise af.

Der findes uendelige muligheder for lege i køkkenet, og det vil med sikkerhed vække glæde hos de små, hvis I kan udvide deres madforråd til fødselsdage og jul. Lad de små lege selv eller leg sammen, mens de lærer om sund kost.

Find masser af legemad hos Mammashop.dk her