Vil du finjustere formen eller har du brug for at følge udviklingen tæt, når du træner? Et pulsur er et perfekt værktøj, hvad enten du træner mange eller få gange i løbet af ugen. Med den lille hjælper om håndleddet kan du måle og registrere din puls ned til mindste detalje, og dermed let tilpasse din træning undervejs.

Ved du, hvilken model du har brug for? Du finder et lækkert udvalg af moderne pulsure på https://fitnesshelp.dk/pulsure/, så du kan få mest ud af træningen, når du sætter kursen mod dit fitnesscenter eller løber en tur i lokalområdet.

 

Følg resultaterne tæt

Det er skønt at se resultater, for det opmuntrer dig til at performe maksimalt, hver gang du trækker i træningstøjet. Har du mistet motivationen? Nogle gange er det svært at se, om du gør fremskridt, men med et pulsur kan du få syn for sagen.

Under din træning fortæller uret dig, hvilken dagsform du har, og dermed kan du let tilpasse dit træningsniveau til din akutelle situation. Det betyder, at du selv på de dage, hvor energien er lavere end normalt, kan være sikker på at presse dig selv maksimalt uden at overbelaste kroppen.

 

Du undgår skaderne

Skader skal ikke sætte en stopper for den gode træning – de skal undgås fra begyndelsen! Et pulsur fremmer den sunde livsstil, uden at du skal frygte overbelastninger.

Det reagerer på de mindste udsving under din træning, og tilpasser du løbende din workouts intensitet til de målinger, uret foretager, får du et jævnt træningsflow fra start til slut.