—————–sponsoreret indhold—————–

Står I over for en tid, hvor familien for første gang skal forøges med en lille baby? Hvor det ikke længere bare er to mennesker, der har det godt i hinandens selskab, men hvor man faktisk skal til at tage ansvar for en lille person, der kræver utrolig megen opmærksomhed og omsorg. Så er du nok hunderæd. For at skulle være forældre er ikke bare ligetil, og hvis man ikke har prøvet det før, bliver man med garanti overrasket over, hvor meget arbejde der er forbundet med at passe en baby.

I denne artikel kigger vi på, hvad man som kommende forældre kan forberede sig på, og hvordan man faktisk kan imødekomme nogle af de store problemer på en sådan måde, at man ikke bliver hverken stresset eller ubehageligt overrasket, når tiden kommer.

Forbered din krop som kvinde

At skulle føde er en utrolig stor belastning for hele kvindens krop. Man bliver øm, og kroppen gennemgår i perioden før og efter fødsel så store forandringer, at man konstant er udmattet og stresset. Her er det en fordel, hvis man har forberedt sig så godt som overhovedet muligt, således at man ikke stresser og anstrenger kroppen unødvendigt meget mere.

 

En af de måder, hvorpå man kan hjælpe kroppen til en bedre støtte, er ved brug af amme-BH’er og ammepuder. På den måde skal man nemlig ikke bruge kræfter på amning, og man slipper for de ubehagelige og alt for små BH’er, man brugte før fødsel. Derudover kan man få alt mulig andet støtteudstyr i forbindelse med amning, der hjælper kvinden med at slappe af, således at det ikke bliver en anstrengende oplevelse at skulle amme sin lille nyfødte baby.

 

For kvinden er der også andre værktøjer og teknikker, man med fordel kan overveje at anskaffe sig allerede før fødsel. En af disse er brystpumpen, der har den fantastiske funktion, at den kan udtage mælk til babyen, selvom babyen ikke er sulten. På den måde kan man opmagasinere mælk i køleskabet klar til brug, når det så bliver nødvendigt.

 

Netop brystpumpen og den opmagasinerede mælk gør også, at manden kan hjælpe til, når babyen skal fodres. Uden at forstyrre moderen kan han nemlig nemt og bekvemt tage en flaske ud af køleskabet, og så er der sådan set ikke mere i det. Hvorfor moderen kan læne sig tilbage og slappe af efter en lang og anstrengende oplevelse i forbindelse med fødslen.

Pusletasken – forældrenes bedste ven

Slutteligt er det relevant at pointere, at pusletasken er uundværlig for alle nybagte forældre. Den er praktisk at have med, og så gør den bare, at det generelt er mere overskueligt at skulle have alle de vigtige remedier med, når babyen pludselig skal skiftes eller på anden vis har brug for en sutteklud eller lignende. I dag kan du tilmed få pusletasker indrettet så fantastisk, at man også kan have alle de ting, man skal bruge i forbindelse med amning. Og så behøver man faktisk kun en taske til alle babyens ting.

 

Disse ting er essentielle i forbindelse med enhver fødsel, og har du det ikke, bør du altså anskaffe dig det. Så er det faktisk bedre at tage et pengelån end at lade være.