Lavet af Basilikum og Persille
Pesto fungerer fremragende til at pifte italienske retter op med. Pizza, pastaer, men også pitabrød og sandwiches får en masse dybde ved at få tilført denne grønne pesto.

Grøn pesto
Ingredienser
- 1 bundt Basilikumblade
- 1 håndfuld Bredbladet persille
- 13 gram Parmesan
- 25 gram Pinjekerner
- 1/2 dl Olivenolie
- 1 fed Hvidløg
Sådan gør du
- Denne ret har meget få ingredienser, så her kan det godt svare sig at bruge en god parmesan og olivenolie.Vi starter med at blanchere hvidløget kort, for at tage lidt af den skarpe smag, så hvidløgets smag ikke overdøver hele retten.Retten er ellers simpel at lave: Blend alle ingredienserne sammen samtidig og pestoen er klar.Hvis du ikke bruger det hele på en gang, så sørg for at skolde et syltetøjsglas (eller et andet lille glas) og placer det deri med en smule olivenolie på toppen.
Noter


