Som nybagt far vil der være dage hvor barnet ikke helt kan falde til ro, det kan der være mange årsager til. Er det noget der står på over en længere periode, bør i selvfølgelig få undersøgt om barnet har kolik. Her giver vi dig nogle gode bud på hvordan du kan få dit barn til at slappe mere af og hvordan du beroliger dit barn bedst muligt.

 

  1. Hold barnet tæt ind til dig – Noget som alle babyer elsker er når mor og far tager det op og bærer det tæt til kroppen. Husk at bevarer roen, selvom barnet fortsætter med at græde. Kan barnet mærke at du stresser eller ikke har ro i kroppen, så smitter det af. Tag den tid det tager og lad barnet stille og roligt finde roen igen.

 

  1. Syng for barnet – Når du holder barnet tæt ind til dig, så nyn eller syng en sang. Når barnet hører din stemme har det nemmere ved at falde til ro. Selv helt små spædbørn kan nemt genkende din stemme og den finder stor tryghed i at høre den.

 

  1. Gå en lang aftentur og oplev nyt – Noget som altid virker er at komme ud og gå en lang aftentur. Pak alt hvad du skal bruge ned i en pusletaske og tril så med den lille ud i enten klapvognen eller barnevognen. Har i en sø i nærheden, så tag lidt brød med og giv lidt til ænderne, børn elsker at se på levende dyr.  

 

  1. Et dejligt bad inden sengetid virker altid – Når i er kommet hjem fra jeres dejlige aften tur, så kan du give barnet et dejligt bad. Sørg for at give dig god tid og leg med barnet. Efter badet kan du give barnet sin bodystocking eller pyjamas på og så er det ellers ved at være tid til at sove.

 

  1. Sæt noget beroligende musik på – Du kan på Youtube finde baby musik som får barnet til at falde til ro. Det kan være simple små melodier, det kan også være det såkaldte white noise. White noise fungerer rigtig godt, da det var den lyd som barnet hørte mens det var inde i sin mor. Hvis du bruger telefonen til at afspille musik for barnet, så husk dog at slukke for skærmen så den ikke lyser rummet op. Et helt mørklagt rum er altid nemmest at falde i søvn i.

 

Det var vores bedste råd, til hvordan du som nybagt far, bedst muligt beroliger dit barn. Kender du en nybagt far som gør det rigtig godt, så giv ham en gave og fortæl ham hvor godt et stykke arbejde han gør med den lille, find gaveidéer på Gavespot.dk.

Bedste priser for Viagra i Europa: