———–sponsoreret indhold———–

I en børnefamilie kan økonomien til tider blive stram i de måneder, hvor tøj og sko til børnene skal udskiftes. Som børnene bliver ældre og vokser i højde og drøjde, skal der købes nyt tøj og nye sko regelmæssigt. I den periode, hvor dette er tilfældet, kan det hurtigt blive til en rigtig dyr omgang. Hvis du som forælder kan nikke genkendende til denne situation, så kan vi glædeligt fortælle dig, at der er gode råd at hente.

Som dansk forælder modtages der nemlig et mindre rådighedsbeløb af staten, der skal agere økonomisk støtte til at få hverdagen med børn til at fungere. Dette er meget belejligt, når alt fra madpakker til nye sko skal finansieres. Denne økonomiske støtte er en kæmpe fordel for de børnefamilier, der lever på et stramt budget. Alligevel kan man godt havne i nogle situationer, hvor der ikke er så meget at gøre godt med sidst på måneden. Situationer som disse vil vi her på siden gerne være med til at forhindre for fremtiden.

 

Sådan får du råd til dit barns tøj og sko på trods af et stramt budget

Måske har du på nuværende tidspunkt allerede hørt om såkaldt afbetaling. Kort sagt er det en måde at betale for en vare på over nogle fastlagte måneder. Man undgår derved at betale varens fulde pris på én gang, men kan i stedet bevare overskuddet i budgettet ved at betale for varen gradvist.

Afbetaling er dog ikke længere den eneste smarte måde at bevare overskuddet på. I dag kan du som forælder nemlig få lov at betale for dit barns tøj på nettet med de børnepenge, der regelmæssigt bliver tilsendt. Har du dermed en måned, hvor der skal finansieres en masse nyt tøj til dine børn, så kan du roligt tage et kig på internettets mange børnetøjsbutikker og finde det, dine børn mangler. Når du derefter klikker dig ind for at betale for dine varer, kan du nemt og bekvemt vælge en ny og smart betalingsfunktion. Denne betalingsfunktion sørger for, at du kan udskyde betalingen. Det vil altså sige, at du sagtens kan få råd til dit barns sko og tøj i de måneder, hvor økonomien kniber, idet pengene for dine køb først bliver hævet, når børnepengene bliver modtaget på din konto den følgende periode. Vi kan herfra varmt anbefale dig at foretage dine køb med børnepenge, hvis du vil være sikker på, at budgettet holder.

 

Hvilke internetbutikker tilbyder betaling med børnepenge?

Som det er allerede er blevet nævnt i artiklen, så er denne nye betalingsform målrettet de danske internetkunder. De internetbutikker, der tilbyder danske forældre at betale for deres børns tøj og udstyr med børnepenge, er hovedsagligt de butikker, der sælger børnetøj og sko samt legetøj etc. Det gælder altså derfor bare om at klikke sig ind på forskellige internetbutikker og finde ud af, om de tilbyder betaling med børnepenge. Dette kan du hurtigt finde ud af enten ved at kontakte kundebetjeningen eller ved at klikke dig ind på informationssiden på den pågældende hjemmeside. Vi ønsker dig og dit barn rigtig god shoppelyst.