Let og lækker gulerodspure, lavet med få ingredienser.

Gulerodspure
Let og lækker pure, lavet med få ingredienser.
Ingredienser
- 500 gram Gulerødder
- 1 deciliter Fløde
- 2 deciliter Mælk
- Salt
- Peber
- Citronsaft
- Eddike
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker (gerne i cirka lige store stykker, da kogetiden så bliver nemmere at styre).
- Kom gulerødder, fløde og mælk i en tykbundet gryde og kog gulerødderne ved middel varme i ca. 30 min til gulerødderne er møre (det må ikke spilkoge).
- Når gulerødderne er møre, kommes de op i en blender og blendes. Vent med at komme væske op til gulerødderne.
- Kom lidt af mælke/fløden op til de blendede gulerødder ad gangen, og blend (samt tilsæt mere af væsken) til du har en lækker pure.
- Smag til med salt, peber, citronsaft og æbleeddike
- Kom den blendede gulerodspure op i en ren gryde og hold den varm ved svag varme.