———————sponseret indhold———————

Selv om de fleste af os forældre nok ikke hverken kendte til eller fejrede halloween da vi var børn er den amerikanske tradition kommet til Danmark for at blive. Halloween er blevet taget imod med stor entusiasme af den yngste generation og fejres nu hvert år med uhyggelige kostumer. Har du børn i børnehave- og skole alderen, så er der ingen tvivl om, at du har hørt om og måske endda også fejret dagen – men vidste du, at der også findes voksen halloween kostumer?

 

Gå all in – eller gå hjem

I år har du muligheden for at gøre den uhyggelige tradition til noget sjovt for hele familien. Måske skal I finde et fælles halloween kostume, om danne huset til et spøgelseshus eller holde en uhyggelig fest for børnenes klassekammerater.

Hvad end I vælger, så vil halloween kostumer til voksne med garanti vække stor glæde hos ungerne – både jeres egne og andre, der kommer forbi i deres egen halloween udklædning.

Det handler om at gå all in eller gå hjem, for med halloween (hvis vi skal følge amerikanerne) er det alvor, når det kommer til at skabe en uhyggelig stemning for dem, der går rundt og siger ’trick or treat’ (på dansk ’slik eller ballade’) i deres flotte halloween tøj.

 

Hvad skal du være til halloween?

Der er efterhånden rigtig mange sjove og uhyggelige muligheder, når det kommer til at finde et halloween kostume til ungerne, men, hvad skal du selv være? Forskellige anledninger kræver forskellig halloween udklædning til voksne. Skal du for eksempel være værtinde til en klassefest for dine unger i folkeskolens små klasser, skal du være betydeligt mere varsom end, hvis du skal klædes ud til en voksenfest.

Det handler altså også om anledningen, når du skal finde halloween udklædning voksne. Du kan i langt de fleste tilfælde finde de klassiske kostumer som vampyr, heks og spøgelse, som med garanti vil vække glæde hos de små, mens en rigtig zombie med det hele er top egnet til fest med dine venner.

Under alle omstændigheder er halloween kommet for at blive, så hvorfor ikke udnytte lejligheden til at skeje ud med halloween kostume voksen, udsmykning af hjemmet og lækre halloween snacks til alle de små uhyrer, der kigger forbi i løbet af aftenen – det bliver med garanti et kæmpe hit blandt børnene i nabolaget. Men pas på, for du skal gøre det hele igen næste år!