Klassiske lette, luftige og rigtig sprøde havregrynskager. Perfekt til bagning med hele familien, samtidig med det ikke er tidskrævende.

Havregrynskager

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Ret Sødt
Køkken Dansk
Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • 100 gram Smør
  • 110 gram Havregryn
  • 150 gram Sukker
  • 1 stk. Æg
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Hvedemel

Sådan gør du
 

  • Smelt smør i en gryde, hæld den smeltede smør ud over havregrynene og lad det trække et par minutter.
    Bland de øvrige ingredienser i havregrynsmassen.
    Sæt klatter at havregryn af på en bageplade med bagepapir, med god afstand.
    Brug en spiseske til at sætte af med.
    Bag havregrynskagerne midt i ovnen ved 200 grader alm. Ovn i 8-10 min.
    Lad dem køle af på en bagerist.
Keyword Småkage