Klassiske lette, luftige og rigtig sprøde havregrynskager. Perfekt til bagning med hele familien, samtidig med det ikke er tidskrævende.

Havregrynskager

Forb. tid 10 t
Tilb. tid 10 t
Ret Sødt
Køkken Dansk
Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • 100 gram Smør
  • 110 gram Havregryn
  • 150 gram Sukker
  • 1 stk. Æg
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Hvedemel

Sådan gør du
 

  • Smelt smør i en gryde, hæld den smeltede smør ud over havregrynene og lad det trække et par minutter.
    Bland de øvrige ingredienser i havregrynsmassen.
    Sæt klatter at havregryn af på en bageplade med bagepapir, med god afstand.
    Brug en spiseske til at sætte af med.
    Bag havregrynskagerne midt i ovnen ved 200 grader alm. Ovn i 8-10 min.
    Lad dem køle af på en bagerist.
Keyword Småkage