Hjemmelavet coleslaw.

Denne amerikanske salat med rå kål og gulerødder passer bl.a. perfekt til pulled pork og f.eks. grillet svinekød.

Opskriften er nem og hurtig.

Coleslaw

Pulled Porks bedste ven
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 2 min
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Amerikansk
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 4 stk. Gulerødder
  • 1 stk. Spidskål hvidkål eller rødkål kan også bruges
  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 spsk. Hvidvin
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Æbleeddike
  • 2 spsk. Sukker
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du
 

  • Start med at snitte gulerødderne og spidskålet i passende stykker.
    Vi bruger et rivejern, så det hele får en ensartet størrelse.
    Dræn gulerødderne for væske igennem et fugtigt klæde, så de ikke er for våde.
    Find en skål frem og bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 
    Kom gulerødderne og kålen ned i blandingen og rør godt rundt. 
    Lad det gerne trække i et par timer i køleskabet og tag det ud 30 minutter før serveringen.