hoejstolBarnets mulighed for at være en del af fællesskabet ved bordet, din chance for at lade barnet sidde selv uden sikkerhedsrisiko – højstolen…kommet for at blive! Find dit foretrukne design og kvalitetsmærke hos Klodsmajor.dk.

Hvilket mærke?

Babydans klassiske højstol – Danstolen – som alle kender og elsker. Den geniale højstol, der kan bruges fra 6 mdr. helt frem til skolealderen. Danstolen tilpasser sig alder og størrelse uden at gå på kompromis med design og komfort. Vælg mellem hvid, sort, sølv, birk eller valnød og giv stolen et personligt præg med jeres egen kombination af stolefarve og hynde.

Bedste højstole – kan købes her hos Babytorvet.dk

Leander højstolen har i sin korte levetid vundet lige så stor popularitet som Danstolen. Den praktiske udformning og det meget elegante design gør Leanderstolen til en ny klassiker i moderne hjem. Kendt for sine ergonomisk korrekte og gode siddekomfort med den let fjedrende facon. Ligesom Danstolen kan du naturligvis vælge mellem forskellige stolefarver og tilhørende hynder.

Højstolen kan købes her hos COOP.dk

Alternativet

En højstol behøver ikke være begrænset til et møbel derhjemme. Et stigende populært alternativ er Handysit stolforhøjeren, som kort fortalt er en babystol, der monteres på en almindelig stol for dermed at skabe en højstol. Stoleforhøjeren er sammenklappelig og nem at have med og passer på alle standardstole. Fra 6 mdr. til 5 års alderen kan Handysits alternative højstol bruges, og som med alle højstole hos Klodsmajor, lever den naturligvis op til de strengeste sikkerhedskrav.

Ønsker I andet og mere af en højstol end ’blot’ et sted for den lille at sidde ved køkkenbordet, så er Hokus Pokus højstolen det rigtige valg. Den moderne udgave af den nostalgiske højstol, der kan forvandles blot ved at stille stolen anderledes eller vende den om. Hokus Pokus højstolen i rød eller blå kan på enkel vis ændres til en gynge eller en racerbil.

En højstol er ikke bare en højstol – vælg den rigtige til jeres hjem hos Klodsmajor.dk.