Vil du vide, hvad din hund laver, når du ikke er sammen med den? Eller hvor din kat går hen, når den lister ud på eventyr? Eller vil du bare være helt sikker på, at du hurtigt kan finde din bedste ven igen, hvis uheldet skulle være ude, og den stikker af? Med en GPS-tracker til dyr kan du vinke farvel til kæledyrsbekymringer og sove trygt om natten.

 

En ekstra sikkerhed

Uanset hvor velopdragne vores dyr er, ved vi godt, at de har instinkter og er nysgerrige. Derfor kan man komme i en situation, hvor en hund eller kat bliver fristet til at løbe væk fra sin ejer for at undersøge den forunderlige verden. Det er hjerteskærende at tænke på, at ens kæledyr kan komme til skade, eller kan ende med ikke at kunne finde tilbage. Derfor er en kæledyrstracker en god idé. Når din kat er listet på baggårdstogt, eller når din hund får færten af noget spændende på den anden side af hækken, vil du kunne spore deres bevægelse og nemt finde dem igen. Uanset om du har en spilopmager eller en præmiehund med perfekte manerer, er en kæledyrs-GPS en god måde at sørge for, at dit dyr ikke kommer noget til.

 

Smart, lille og med lang batterilevetid

Trackeren, der kan sættes på dit dyrs halsbånd, er sat op til din telefon gennem et simkort. På den måde har du altid mulighed for at tjekke op på dit kæledyr. Vi har flere trackere at vælge mellem, alt afhængigt af dine behov, dit dyrs størrelse og vægt. Den skal kunne bæres ubemærket, så dyret ikke oplever irritation ved brug. Batterilevetiden går fra ti dage til to måneder afhængigt af type og brug. Der tilbydes også realtidstracking med direkte link til Google Maps, og endda lydovervågning, så du kan være endnu mere præcis i din overvågning. Præcisionen og funktionen er imponerende, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige tracker til dig og dit dyr.

 

Spørgsmål og rådgivning

Der er mange ting at tage hensyn til, når det gælder sikkerheden for dit kæledyr og dine data. Derfor står vi klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have, så både du og dit kæledyr kan føle jer helt sikre ved trackeren. Kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, hvilken tracker der er rigtig for jer. Du kan sende os en besked her eller på [email protected] eller ringe til os på tlf. 23928545. Vi glæder os meget til at høre fra jer.