—————–sponsoreret indhold—————–

Når man vælger at få børn sammen, er det oftest fordi, at man befinder sig i et parforhold med en masse kærlighed. En kærlighed, respekt og tillid som er så stor, at man har tiltro til, at forholdet vil vare mange år frem og at man sammen kan løfte opgaven om at få børn. Men så snart børnene er kommet til verden, er der mange par, som glemmer at pleje kærligheden. Børn tager meget af vores opmærksomhed og hverdagen bliver pludseligt meget mere hektisk, når der er kommet børn ind i billedet.

 

Planlæg voksentid og få børnene passet

Hvis man gerne vil have et sundt parforhold, som holder mange år frem og samtidig være de bedste forældre for ens børn, så er det vigtigt, at man tager sig tid til at være sammen som par og holde gnisten ved lige. Man kan sagtens hygge sig sammen som familie og føle at man har et godt nærvær. Men voksentid alene, er altså lidt noget andet end sofahyggen med familien lørdag aften. Det er vigtigt også at have tid som kærester, hvor man kan kigge hinanden i øjnene og få snakket om de dybe ting. Få derfor børnene passet ved bedsteforældrene eller hyr en barnepige og tag en aften eller måske endda en hel weekend ud af kalenderen, som kun skal handle om jer.

 

Gør lidt ekstra ud af jeres alenetid

Når I endelig er alene, skal det ikke handle om hverdagens praktiske gøremål. Der skal bruges tid på at hygge og være sammen og derfor må man gerne gøre lidt ekstra ud af det. Tag ud og spis på jeres yndlingsrestaurant og genoptag de snakke som i havde, da I var unge og forelskede. Snak om drømmene om fremtiden og hvad der gør jer lykkelige i jeres liv her og nu. Hvis I har en weekend sammen, så lav morgenmad på sengen og tag en dag, hvor i kan putte og nusse om hinanden og lave lige præcis det i har lyst til. Eller tag måske på et spaophold på et kursted eller en storby i Europa og skab nye oplevelser sammen som par. Kærlighed giver gladere og bedre forældre. Det er ikke kun jer selv, som kan nyde godt af jeres alenetid. Når kærligheden vokser imellem jer, er det også noget som smitter af på jeres forældreskab og hvordan i har det sammen som familie.