—————–sponsoreret indhold—————–

Oplever du og din partner problemer med at blive gravide. Eller har du og din partner oplevet at gå igennem det værst tænkelige? Nemlig at miste et barn. Uanset jeres situation så giv plads til sorgen og til at være kede af det. For det er vigtigt at være i sorgen og ikke skubbe den væk.

Men det er også vigtigt at huske på hinanden. For I er hinandens støtte og hinandens hjælp. I skal hjælpe hinanden og jer selv gennem denne periode. Og I kommer stærkere ud på den anden side, hvis I vælger at gå igennem sorgen sammen. I fremtiden kan det gøre jer til et langt stærkere par. I ved, hvor I har hinanden, fordi I kender hinanden så dybt.

Sæt fokus på god kommunikation

God kommunikation er nøgleordet, når det kommer til at komme igennem en svær periode sammen. I sørger på forskellige måder, og uden kommunikation kan det være svært at finde hinanden. Forsøg så vidt muligt at fortælle din partner om de tanker, du har.

Det er primært mødre, som har et stort behov for at snakke om det, der er sket. Så sørg for, at du som partner er god til at spørge ind til hende. Og til at respektere og støtte alt det du kan, når I snakker om det, der er sket.

Desuden ved vi også, at det for mange mænd kan være svært at snakke om. Det kan være nemmere at distancere sig fra disse ubehagelige tanker. I mange tilfælde ved at foretage sig noget samtidig med at man er ked af det. Derfor kan du som kvinde i jeres forhold forsøge at tale med din mand. Lige så stille og uden noget pres.

Hvordan I skal gå til hinanden, afhænger af jeres personligheder. Og du kender formentlig din partner allerbedst. Du ved, hvornår han eller hun trænger til lidt tid alene. Og hvornår der er noget, som presser på. Du kan sørge for at give din partner små gaver eller overraskelser, som du ved, han eller hun sætter viagra pris på. Og som viser, at du elsker din partner.

Det er vigtigt ikke at glemme hinanden

Måske der går lidt tid efter jeres tab, at I får lyst til hinanden igen. Men det er vigtigt, at I er opmærksomme på det. På den måde mærker I hinanden, og I er med til at sætte fokus på jeres kærlighed til hinanden. Hvis I ønsker til udfordringer, kan I eventuelt prøve med nogle sex spil. Det kan gøre det lidt mere uformelt, og det kan tage det værste pres.

I dette årti er det ikke længere almindeligt og kutyme at have en partner, før man bliver gravid. Står du alene og har mistet, kan det til tider være ensomt. Sørg for at have nogle gode mennesker omkring dig. Når du er klar til det, kan du begive dig ud på dating markedet. Naturligvis uden at tage helt afstand fra det, som du har oplevet. For det er en del af dig, og det er noget, du skal værdsætte. Og tage med dig videre.