Har du også lidt svært ved at finde ud af, hvad du skal lave på de dage, hvor der regner hele dagen? Når man først er inde i en periode, hvor det regner meget udenfor, så kan man næsten føle at dagene kommer til at være meget længere end normalt. Indtil nu!

Her er der nemlig samlet nogle gode tips til ting, du kan lave, når det regner udenfor. Der er nemlig ikke meget ved at være udenfor i den slags vejr, så derfor må du lave nogle hyggelige aktiviteter indenfor, som faktisk også vil kunne give dig en del ro i kroppen. Se med her!

Lav et puslespil

En rigtig dejlig aktivitet på en regnvejrsdag er selvfølgelig puslespil. I den travle hverdag kan man måske synes, at det er lidt for tidskrævende at bruge tid på at lægge puslespil, så derfor skal du bare udnytte de triste regnvejrsdage til puslespil.

Når det regner udenfor er der en særlig stemning, som på en måde gør det okay at tage alting i et mere stille tempo og bare gøre det, man lige har lyst til, og som ikke mindst er hyggeligt. Derfor er der altså ikke noget bedre end at lægge et puslespil, mens det regner udenfor – det er den perfekte aktivitet til en hyggelig regnvejrsdag.

Betragt regnen med en kop varm kakao

Hvis man er den mere poetiske eller filosofiske type, kan man også udnytte regnvejret til den slags. Fordi der netop er denne særlige stemning, når det regner, kan man finde et godt spot i en vindueskarm, lave en dejlig kop kakao eller kaffe og ellers bare sætte sig og betragte regnvejret.

Det kan måske umiddelbart virke lidt kedeligt, og som noget der er spild af tid, men faktisk er det rigtig godt for hovedet at få en lille pause – og hvem ved? Måske blive du inspireret. Det kan være, at du også skal sætte dig med en lille blok, så du kan skrive nogle ting ned eller få tegnet en lille tegning. Regnvejret kan gøre ting, man ikke forventer, og det er meget fint at opleve.

Lav filmmaraton 

Den helt perfekte aktivitet til når vejret ikke er så godt, er selvfølgelig filmmaraton. Når det regner udenfor, er det sidste man har lyst til nok at løbe en tur eller på anden vis komme udenfor, og derfor skal man selvfølgelig udnytte, at man ikke har andre muligheder end at være lidt doven.

Det er altså en mulighed for at få set alle de gode film, som man længe har villet se. Det kan være en række af film, som ikke har noget med hinanden at gøre, men som du bare har hørt meget godt om. Du kan også vælge at se alle Ringenes Herre filmene – eller måske lavet et Harry Potter maraton. Der er så mange gode film derude, så du skal da udnytte det dårlige vejr til at få set en masse af dem. Og når der så er godt vejr igen, kan du komme ud i det gode vejr – det er altså smart!