Spar tid

Med en baby under armen er det ikke altid lige let at få alt til at spille i køkkenet. Og der kan hurtigt komme mange med til en barnedåb. Der går tid til planlægning, indkøb og madlavningen. Mange processer at holde styr på og som skal times til tiden lige efter barnedåben i kirken. Med catering skal du blot bestille maden i god tid og hygge dig med den lille ny.

 

Spar penge

Det koster alt sammen. At købe ind og klargøre maden til den lilles gæster. Catering kan hjælpe dig til, at du fra start ved, hvad økonomien til barnedåben kommer op i på madfronten. Du kan bruge denne side til at finde mad til barnedåben. Der kan du vælge madløsninger indenfor alle budgetter.

 

Få overskud til selve barnedåben

Når maden bliver leveret udefra, så kan du hvile meget mere i dig selv til selve barnedåben. Ingen bekymringer dagene i forvejen, inden, under eller efter kirken og til selve barnedåbsfesten. 

 

Få taget det bedste madvalg

Det er også rart at vide, at det valg man har taget omkring maden, nu også er det bedste. Det er muligt at sammenligne meget nøjagtigt menu for menu og buffet for buffet og få listet de muligheder for mad ud af huset, som passer bedst til ens behov og ønsker. Tag for eksempel et kig på siden ovenfor, som hjælper med at give overblik over mad ud af huset til barnedåb.

 

Vælg mad for børn og voksne

Til en barnedåb kan der være en del voksne og en hel del børn. Derfor kan det være en fordel at vælge en menu til barnedåben, som giver også børnene stor appetit. Her er der mange caterings, som arbejder meget i at gøre det appetitvækkende for børn. En måde herpå kan være at gøre børnene tallerken lidt legende. Det kan være ved, at de selv skal bygge en burger.