Fundamentet for en god og funktionel indretning begynder med de rigtige rammer. Din virksomhed har brug for funktionelle lokaler for at fungere optimalt, og derfor bør du overveje, hvordan du kan sørge for de bedst mulige forhold. Du kan forbedre dine lokaler med cementgulve og akustiksystemer. Dit mål er at have de rigtige rammer for det optimale arbejdsmiljø, og der er hjælp at hente, uanset om du driver værksted, institution, kontor eller butik.

 

Holdbart og bæredygtigt – Cementgulv med sikkerhed og funktion

Et cementgulv er ofte en meget funktionel løsning, når det kommer til industri, erhverv og institutionsbygninger. Til lagerbygning, p-hus eller butiksbyggeri skal gulvet tilpasses den belastning, det bliver udsat for. Vi hjælper dig med at tage de mest omkostningseffektive og miljørigtige valg for din virksomhed. Driver du elektronik- eller datavirksomhed, kan et cementgulv hjælpe med at holde arbejdspladsen sikker. I en institution er et cementgulv en god løsning til arealer, der hyppigt gøres rent. Gulvet er nemt at vedligeholde og slidstærkt. Samtidig giver det mulighed for at skabe et smukt og farverigt alternativ til det grå og praktiske institutionsgulv. Har du selv ideer til farver eller mønstre, eller ønsker du hjælp til designet, så tag en snak med os om mulighederne for din bygning. Med et praktisk cementgulv, får du tid til at fokusere på det din virksomhed handler om.

 

Smukt og praktisk – bygget til et godt arbejdsmiljø

Ligesom et cementgulv kan gøre din virksomhed mere effektiv og sikker, kan det også have en positiv effekt på arbejdsmiljøet i kraft af dekorative egenskaber og den enkle vedligeholdelse. Et andet område, der er altafgørende for det gode arbejdsmiljø, er lydniveauer og støjgener. På en arbejdsplads kan akustik være altafgørende for et godt arbejdsmiljø. Hvis du har brug for støjreducerende systemer på din arbejdsplads, findes mange forskellige designs, der kan tilpasses mange typer byggerier. Uanset om du ønsker at indrette det optimale hjemmekontor eller gerne vil indrette din erhvervsbygning, så den tager endnu bedre hensyn til dine ansatte, er der hjælp at hente for få skabt den rigtige akustik.

 

Omsorgsfuldt byggeri

Virksomheden STO, der tilbyder både cementgulve og akustiksystemer, har en bæredygtighedsstrategi, der fokuserer på deres passion: Omsorgsfuldt byggeri. Ved at skabe et godt og hensynsfuldt arbejdsmiljø yder du også en omsorg for dine ansatte. STO tilbyder en service, der er en omsorg for dig og dine ansatte, men også en omsorg for miljøet. De skaber bæredygtige løsninger, der holder længe, og som ikke går på kompromis med funktion og økonomi.