———–sponseret indhold———–

Er du far til et eller flere små børn? Så læs med her. At have børn er et fuldtidsarbejde. Som far har man hele tiden nye opgaver foran sig. Hvis man har helt små børn, er der bleer, der skal skiftes og næser, der skal pudses. Med tiden vil lyden af barnegråd være en så fast del af din hverdag, at du vil kunne høre det som en konstant hyletone. Selv i nattetimerne vil du ikke kunne få ro, da dine drømme med al sandsynlighed vil forpurres af mindet om aldrig stillesiddende og konstant larmende, legesyge børn. I starten er de meget søde de små, kære børn. Men efter et stykke tid får man nok. Du gider ikke mere. Du har brug for at komme væk, bare lige koble lidt af. Heldigvis er der noget, du kan gøre. En fodboldferie med gutterne er det ideelle ånderum til den travle og udkørte far. Læs med herunder for at blive klogere.

Slip væk fra skrigende børn i en uge eller bare en forlænget weekend

Det kan være rigtig hyggeligt at tage på ferie med sine børn. Men nogle gange har man bare brug noget andet. For er man på ferie med sine børn, kan det stadig være svært at slappe af 100%. Man kan ikke bare slippe tøjlerne, for man har jo stadig ansvaret for sine børn. Vil du virkelig på ferie og afstresse rigtigt, så skal du tage på ferie med gutterne. Det giver også en helt særlig ro at tage af sted uden at skulle høre på den der irriterende børnestemme fra bagsædet: ”Er vi der ikke snart?”.

Oplev ægte drengehygge og få en autentisk fodboldoplevelse

Så hvor skal man så tage hen? Et godt bud er en fodboldferie til Manchester. Se Man United på Old Trafford med dine bedste venner og få en oplevelse for livet. Det er umuligt ikke at blive revet med af den fantastiske stemning, når man befinder sig på sådan et kæmpemæssigt historisk fodboldstadion. Til sådan en fodboldkamp kan du også få en snært at den engelske fodboldfankultur, der må siges at være mere ekstrem end den danske. Bagefter kampen kan du og dine venner tage en tur på en traditionel engelsk pub, hvor i enten kan fejre resultatet eller finde trøst efter nederlaget sammen med andre fans.