lamazeStimulér dit barn med blødt og spændende legetøj til de mindste fra Lamaze. Farver, lyde og forskellige materialer til at udvikle dit barns sanseapparat.

En fantasiverden

Blomster, orme, biler, mariehøner, elefanter og meget, meget mere – der er ingen grænser for fantasien i Lamaze’s univers med aktivitetslegetøj til de mindste. Lamaze dreje-legetæppe med insekter træner barnets nakke- og rygmuskler, når der leges liggende på maven. Mariehøne-drejesoklen i midten af tæppet fungerer som en drejbar pude, hvor barnet kan ligge på maven og dreje rundt til de forskellige insekter, der findes i en kreds rundt på hele tæppet. Livlige farver og tredimensionelle figurer motiverer barnet til at tage kontakt med de forskellige insekter på tæppet.

Billigste Lamaze legetøj på tilbud, klik her ←

De nye Lamaze aktivitetsklodser udfordrer babyens sanseapparat. De bløde klodser i forskellige tekstiler har indbygget spejl, knitrende og raslende effekter, og kan stables på mange måder. Klodserne anbefales fra 6 måneder.

Blomsterhaven fra Lamaze skaber smil og interesse hos enhver nysgerrig baby. Farveglade blomster i forskellige tekstiler lyser op og spiller musik, når barnet rører ved dem. Velcrobånd gør det muligt at sætte legetøjet på klapvognen, barnevognen eller autostolen. Lamaze Blomsterhave kan bruges af børn helt ned til 6 måneder.

Eller hvad med en bøjelig orm på sugekop? Perfekt underholdning til barnet, når det skal sidde ved bordet – sugekoppen forhindrer legetøjet i at falde på gulvet, og bøjeligheden morer barnet med den vippende bevægelse, som ormen laver, når der røres ved den. Klare farver og et glad udtryk gør hurtigt ormen til barnets bedste ven ved bordet.

Lamaze for en blød start

Fra helt spæd påvirkes et barn af dets omgivelser – det er derfor vigtigt at omgive dit barn med stimulerende og bløde materialer, der udvikler barnets motoriske evner og nysgerrighed. Lamaze har et udvalg af bløde rangler med knitrende øre og bideringe til de mindste. Ranglerne fås i figurer som elefant, hund eller killing og leveres med ophæng, så ranglerne kan monteres på barnevognen, over sengen eller ved legeområdet.

lamaze-legetaeppeKoordineringen mellem hånd og fod kan være svært for en lille størrelse – Lamaze håndledsrangler og ranglesokker med søde små insekter i bløde tekstiler animerer barnet til at bruge både arme og ben i legen med insekterne. Ranglerne har indbygget knitre- og rasleeffekter.

Billigste Lamaze legetøj på tilbud, klik her ←

Et aktivitetstæppe fra Lamaze er stimulering og relevant aktivitet til dit barn i dets udvikling. Ufo aktivitetstæppet fra Lamaze har vibrerende bøjler hen over tæppet, hvori der hænger forskellige spændende effekter. Effekter som bideringe, spejl og rangler fanger barnets opmærksomhed og kan alle tages af og bruges separat andre steder end på aktivitetstæppet.                    

Luksus aktivitetstæppet fra Lamaze er indstillelig til barnets forskellige stillinger: Når der ligges på maven, på ryggen og når der siddes op. Det foldbare tæppe kan maskinvaskes og forvandles til en taske, når det bliver foldet – perfekt til det løse aktivitetsting, når aktivitetstæppet skal med på farten. I tæppet er der indbygget lys og lyde til endnu mere stimulering af barnet.