Har du en travl hver dag? Børnene skal måske til sport, du har en tid til tandlægen og der er også lige det der forældremøde du nok hellere må deltage i. Det kan være svært at holde styr på det hele, når man samtidig skal passe sit arbejde, gøre klar til besøg fra familien næste weekend, og også have tid til sig selv og sin partner.

Det hele kan hurtigt føles hektisk, og du synes måske ikke, at du når de ting du i virkeligheden burde nå. Du er ikke alene. I en digital tidsalder, som den vi lever i, går alting stærkt – du skal svare på beskeder, synes godt om opslag og spille Wordfeud, alt imens der også skal være tid til børnene og deres interesser og fritidsaktiviteter. Det lyder stressende, men der er hjælp at hente.

 

Planlæg din hverdag og få mere tid

Et godt sted at starte med at få mere tid i hverdagen, er ved at lægge en plan. Ved at planlægge din hverdag, kan du holde styr på hvad og hvor meget du kan nå. Mikkel skal til fodbold der og der, jeg skal til forældremøde der, og så er der tid til en tur med familien i Tivoli der. Når du lægger en plan for din hverdag, bliver der pludselig tid til andre ting.

Som et puslespil, der langsomt falder på plads, begynder du at danne dig et overblik over hvad du i virkeligheden er i stand til at kunne nå, og ved at rykke rundt på brikkerne, finder du måske helt andre løsninger, der i sidste ende giver dig mere tid i hverdagen – tid til dine børn og tid til dig selv og din partner – tid du ikke anede at du havde.

 

Familieplanlægger – din vej til mere tid

Hvordan kommer du så i gang med at lægge din plan? En smart måde at gøre dette på er ved hjælp af magnettape. Magnettapen kan du klistre på lige den overflade du vil, og så er du allerede godt i gang med at designe din helt egen familieplanlægger. Lav en plan for hver dag, og for hver enkelt person i familien. Så danner du dig lynhurtigt et overblik over hvordan din hverdag ser ud, og hvilke knapper du kan skrue på, for at få det hele til at hænge sammen. Se et stort udvalg af magnettape hos Larko.dk.

Du kan også lave din egen madplan for familien, så kan alle komme med inputs til ugens madplan, og så ved du lige præcis hvad du skal købe ind i løbet af ugen. Det kan både spare dig tid, besvær og penge.