Legetøj

legetøjMan kan sagtens lære og udvikle sig, mens man leger. Meget legetøj er innovativt og skabt til at udvikle dit barn både kreativt og motorisk samtidig med, at det naturligvis skal være fri for skadelige stoffer som PVC. Legetøj fra blandt andet PlanToys er sjovt og udviklende legetøj, som både vil styrke og udvikle dit barns fantasi og sanser.

PlanToys legetøj er lavet af 100% træ og er malet med vandbaseret maling. Vælger man PlanToys legetøj, er man altså sikret et produkt, som er 100% fri for skadelige kemikalier som PVC og lignende.

De mindste…

Selvom man ikke er mobil endnu, kan man sagtens lege og udvikle sig motorisk. Aktivitetslegetøj handler om stimulering til de mindste og motivering til at bruge sine sanser og krop. Hvalen Hvalborg fra Lamaze animerer til følesansen med forskellige stoftyper i masser af farver, mens DRs elskede Bamse, Kylling & Ælling vinker fra deres lille træhus.

Billigste legetøj – 20% rabat med denne kode: AD20

Der er ingen grænser for, hvor sjovt man kan have det i babybadekaret. Farverige plastikkugler flyder rundt på vandoverfladen, Habas badebog fortæller sjove historier og Teddykompaniets klassiske badeænder rapper rundt i lyserød eller lyseblå. Skal den lille med i svømmehal eller i en swimmingpool på ferien, så er en Konfidence svømmevest bestemt værd at overveje.

Over vuggen eller tremmesengen sørger uroer og musikmobiler for stimulering og underholdning til de mindste. En farverig uro med biler eller sommerfugle fra Djeco giver bevægelse og underholdning til barnet, der får noget at fokusere på inden det skal sove eller når det vågner op. Barbapapas musikuro tilføjer beroligende musik, som skaber genkendelsesglæde hos babyen, hver gang det spilles.

”Kan selv!”

Når selvstændigheden øges i takt med at dit barn bliver ældre, er der behov for større og andre udfordringer i legen. Legetøj skal helst aktivere og barnet skal kunne bruge sin krop på forskellige måder. Motorikcyklen fra AM Leg er sjov, udfordrende og udviklende og kan bruges allerede fra 2 års alderen.

Bobles Donut bliver aldrig kedelig. Det er leg, når det er allermest kreativt og udfordrende for fantasien. Den oppustelige donut-formede legepude kan bruges til ALT! Sid på den, lig på den, hop på den, tril med den, tummel med den. Genial opfindelse til børn i alle aldre.

Klodsmajor-legetøjKend vigtigheden af legetøjs betydning for dit barn – Du kan sikkert godt irritere dig over, at dit barns legetøj ligger smidt over det hele – og at du konstant falder over nogle bamser eller træder på en Lego. Dertil kommer alt oprydningen, som du skal stå for – og som kan være en sur pligt.

Disse ting kan måske få dig til at tvivle på, om legetøj virkeligt er så nødvendigt – og om de ikke bare kunne nøjes med en træpind og deres fantasi. Men, sådan er det faktisk ikke. Legetøj er nemlig rigtigt vigtigt for dit barns udvikling.

Godt produceret og nøje udvalgt legetøj er med til at stimulere dit barns hjerne og er med til at fremme udviklingen. Børn er meget nysgerrige, og når de får fat i noget legetøj, så prøver de at regne ud, hvad det skal bruges til, og hvad det er for noget. Det er alt sammen med til at stimulere dit barn, og da du sagtens kan finde billigt legetøj, er det naturligvis alle pengene og oprydningen værd.

Der skal lyd på

Dit barn eller baby udvikler sig med lynets hast, og de gennemgår en masse forskellige ting i de første par år. De finder ud af, hvordan ting fungerer, hvordan deres krop fungerer og opdager hele tiden nye ting.

De allermindste babyer op til tre måneder har godt af at få noget legetøj, som de kan række ud efter og gribe fat i og gerne farverigt legetøj. De lidt ældre babyer i alderen 3-6 måneder nyder vældigt godt af legetøj med lyd i. Her kan rangler være godt legetøj, da de små babyer kan ruske i ranglen og høre lyden.

Billigste legetøj – 20% rabat med denne kode: AD20

Hvis du har et barn, der er ældre – ca. 6-9 måneder – så bliver han/hun stimuleret af legetøj, der kan flyttes mellem hænderne og fra sted til sted. Det kan sagtens være rangler, tøjdyr eller lignende – og det må gerne være legetøj, der glimter eller skinner, da det skærper dit barns opmærksomhed.

Når dit barn nærmer sig 1 års alderen, så begynder han/hun at gå på opdagelse, og det stimulerer dit barn rigtigt meget. Her kunne du fx give dit barn en gåvogn eller lignende, som de kan tage med rundt.

Kreativ Leg

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du finder af legetøj til kreativ leg hos Klodsmajor. Alt fra køkkenredskaber til værktøj. Skab et univers af kreativitet med stimulerende og udviklende legetøj fra Klodsmajor.

I køkkenet

Brios klassiske komfur i træ er uundværligt i ethvert børnekøkken. Det røde eller hvide komfur er udgangspunktet for alle de lækre retter, som dit barn kan tilberede til jer, mens I arbejder i voksenkøkkenet. Børn imiterer gerne voksne og deres verden – giv dem de rette redskaber til at følge deres naturlige udvikling.

Burger, pomfrittes, muffins, pizza…mad må der til, når der skal kokkereres i børnekøkkenet. I’m Toy har alt inden for madvarer i børnevenligt plastik og naturtro udformning. Lad dit barn servere en lækker isvaffel på en varm sommerdag eller en god pizza til aftensmad. Alle madvarer er naturligvis lavet uden sundhedsskadelige stoffer.

Gør-det-selv

bæredygtigt legetøjMan må have værktøjet i orden, når der skal arbejdes. Lillemand hjælper gerne far eller mor, når der skal laves gør-det-selv arbejde i hjemmet – men de voksnes værktøj er desværre alt for farligt for små hænder. Giv dit barn sit eget værktøj i børnevenlige materialer og størrelser, så det kan være med, når der skal arbejdes. Min første boremaskine, hammer eller sav er skumværktøj, der ligner det ægte, men uden de farlige bor, klinger og materialer.

Alt hvad du behøver, når dit barn ønsker at starte sin første butik: Vilacs blå købmandsbutik. Den søde lille købmandsbutik i blåmalet træ består af en nostalgisk reol med skuffe, kasseapparat, købmandsvarer, papirposer… kort sagt alt, der udgør en ægte gammeldags købmandsbutik. Målene er 40 x 30 x 16 cm, så der er plads til købmandsbutikken i ethvert børneværelse eller legehus.

Lad dit barns selvstændighed begynde med kreativ leg. Klodsmajor står klar med redskaber på børnenes præmisser, så sikkerheden er i orden og dit barn kan følge sin naturlige trang til at imitere de voksnes verden. Kreativ leg starter hos Klodsmajor.

Børn og økonomi

Alle forældre ved, at det koster mange penge at have børn. Der er store engangs udgifter, lige når de kommer til verden, men ligeledes mange løbende udgifter i form af legetøj, tøj, bleer, vuggestue, sportsaktiviteter osv. Børnepenge dækker en del af udgifterne, men slet ikke nok til at få økonomien til at hænge sammen.

Der findes efterhånden mange nemme betalingsmuligheder, som f.eks. at finansiere dine køb ved hjælp af afbetaling. At købe på afbetaling er ganske populært, men renten kan i visse tilfælde være høj. Alternativet til at købe på afbetaling er at låne penge på nettet.

At låne penge på nettet er mindst lige så populært som afbetaling, da det kun tager et par minutter at ansøge og få pengene udbetalt til kontoen. Det nemmeste og hurtigste online lån er et SMS lån, hvor du låner via telefonen.Før i tiden hed det lån via SMS, men lånesider nu til dags er så mobilvenlige, at du blot kan låne direkte på siden uden SMS’er frem og tilbage.

Kært barn har som sagt mange navne, så SMS lån kaldes også for mikrolån, minilån eller mobillån, men der er ingen forskel på lånene. SMS lån gratis og rentefri på samme måde som kviklån. Kviklån minder meget om SMS lån, blot med den forskel at lånebeløbet er højere ved quicklån.

Du kan typisk låne op til 10.000 kr. med et SMS lån, men med kviklån kan du låne op til 50.000 kr. Både SMS lån nu og kviklån nyder stor popularitet, da låneansøgningen foregår nemt og hurtigt, og der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på.

Populariteten skyldes ligeledes, at der stort set ikke bliver stillet krav til låntager. Er du over 18 år, står du ikke i RKI, er du dansk statsborger, har du en fast indtægt, ja, så bliver du med stor sandsynlighed godkendt til kviklånet hurtig lånet. Kan du ikke nøjes med at låne 50.000 kr., fordi I f.eks. skal have ny bil grundet familieforøgelsen, så bare rolig; du kan låne op til 400.000 kr. med hurtig udbetaling.

Vigtigt: Lån aldrig mere end du har råd til at betale tilbage. Det er som sagt ikke billigt at have børn, og har du ovenikøbet en gæld, hvor der løber renter på, så kan det godt blive til mange penge. Læg derfor et budget, som viser dit månedlige rådighedsbeløb, og lån kun hvis du med sikkerhed ved, at din hverdag kan hænge sammen rent økonomisk. Det ville jo være meget synd for børnene, hvis det går ud over dem, at mor og far ikke har så mange penge, så I dermed ikke kan komme på ferie og lignende.