MadkasserAllerede fra børnehavealderen begynder de fleste børn have deres egen madpakke med hver dag. En god madkasse og evt. drikkedunk, der vækker glæde og er praktisk, er derfor en god investering.

Mød uglen…

Sebra er absolut førende på det danske marked, når det gælder udstyret til den daglige madpakke. De elskede motiver pryder både madkassen og drikkedunken, så hvert måltid bliver et glædeligt og trygt gensyn for dit barn.

Uglen i de lilla/ lyserøde farver sidder tænksomt på madkassen og drømmer om en lækker spegepølsemad og et æble. På den tilhørende drikkedunk sidder den sjove ugle og kigger på dig fra alle retninger: Oppefra, nedefra og fra begge sider.Børn vil elske den kloge ugle med den store blomst på maven.

Flotteste madkasser til børn – Sebra kan købes her hos Kids-World.dk

Bambien – endnu en kær lille én i lilla, lysebrun, hvid og røde farver.  Stående ved en klassisk rød/ hvid paddehatte med sin karakteristiske hvide kuglehale og 3 hvide pletter på den lysebrune pels. Både drenge og piger vil smile genkendende, når bambi fra Sebra kommer på bordet til frokosten i børnehaven.

Racerbilen går aldrig af mode og er også blevet udødeliggjort på Sebras blå/ turkise madkassesæt. Ligesom uglen tænker racerbilen på spegepølsemaden og æblet på madkassen og kører i alle retninger på den tilhørende drikkedunk. En sej, sød, lille racerbil – enhver drengedrøm!

Bare god kvalitet!

De smarte madkasser fra Sebra er lavet i en kraftig og slagfast metalkvalitet, så de ikke lider skade, hvis madkassen skulle ryge en tur på gulvet af og til. Den er nem for børn selv at åbne og det praktiske bærehåndtag gør madkassen nem at tage op og ned af tasken for selv de mindste. En genial lille kuffert til den daglige frokost.

Tilhørende drikkedunke må man have…og de populære drikkedunke i holdbar metalkvalitet med plastiktud, holder på både varmt og koldt indtil frokosten er klar. Et nemt låg at åbne for små fingre, og lige til at smide i opvaskemaskinen mens madpakken smøres om aftenen. Brug også drikkedunkene på varme sommerdage, hvor det er skønt at have lidt køligt at drikke med på tur.

Skoletasker kan fås i mange forskellige udgaver, men det er værd at tage et kig på en ergobag skoletaske, der er rost til skyerne af Forbrugerrådet TÆNK.