madrasserDer er dem til derhjemme og så er der dem til at tage med. Madrasser til både vuggen og tremmesengen finder du hos Klodsmajor. God kvalitet og innovativ funktionalitet.

Til hjemmet

Vuggemadrassen fra HK i hør måler 40 x 80 cm. Aftageligt og vaskbart betræk gør den lækre madras til et naturligt og praktisk valg. Hør er et naturprodukt og lader huden ånde, mens fugt og støv holdes på det minimale, så dit barn ikke risikerer at udvikle allergier.

Største udvalg af madrasser -få 20% rabat med koden: AD20

Til baby- og juniorsengen har Klodsmajor et udvalg af madrasser. Traümeland Air Safe madrasserne i flere størrelser er luksus koldskumsmadrasser med Sleep Safety yderbetræk. De gennemgående luftkanaler i koldskumskernen sørger for ventilation og fugtudledning, mens det særlige fugtabsorberende yderbetræk sørger for at holde alle former for væsker væk fra madrassens kerne. Sleep Safety betrækket kan naturligvis maskinvaskes ved 60 grader og er 100% åndbart.

Midlertidig…

På ferier eller hvis I skal overnatte andre steder kan det være nødvendigt med en madras, der er nem at transportere. Her er både Basson og Traümeland med helt fremme med gode bud på komfortable rejsemadrasser. Madrassen fra Traümeland måler 60 x 120 cm, består af koldskum med luftkanaler og aftageligt vaskbart betræk, mens Bassons rejsemadras i de samme mål er foldbar og passer til alle standard rejse- og tremmesenge.

Midlertidige madrasser kan være brugbare til andet end ferie og overnatningen hos venner og familie. Måske kan en rejsemadras være en praktisk løsning hjemme hos bedstefar og bedstemor, når barnebarnet skal på besøg? Eller der kan være brug for en ekstra madras i hjemmet til overnattende gæster med børn i samme alder? Mulighederne er mangfoldige med de transportable madrasser hos Klodsmajor.

Vælg en god madras til dit barn = vælg en god søvn til dit barn. Klodsmajors udvalg af madrasser handler om kvalitet og funktion.

Er det nødvendigt at kigge på nyt til dit eget soveværelse, så tag et kig på denne artikel.