Leander

Leander højstol – Leander vugge og Leanderstol på tilbud

Børnemøbler, der er behov for. Leander er dansk design og skandinaviske materialer i harmoni med moderne familiers behov for enkel æstetik og funktionalitet.

 

Funktionalitet og æstetik

Vuggen fra Leander var det første Leander møbel, der så dagens lys. Skabt af behov og produceret på efterspørgsel er Leander en stolt dansk vare, der lever op til de krav, der er til nutidens børnemøbler. Lavet af formspændt bøg fra bæredygtige europæiske skovbrug kan du med god samvittighed lægge dit barn til at sove i en af de enkle og elegante vugger fra Leander.

 

Vuggen er praktisk anvendelig og en lise for øjet i ethvert hjem. Hængende i en krog fra loftet skabes der naturligt vuggende bevægelser lig de beroligende bevægelser i en mors mave. Smukke råhvide materialer og Økotex behandlede tekstiler sikrer barnet en kontakt med vuggen uden risiko for kontakt med skadelige kemiske stoffer. Der medfølger madras til vuggen og madrasomslaget samt de øvrige tekstiler i vuggen kan alle maskinvaskes ved 60 grader. To loftskroge følger desuden med vuggen, så der er mulighed for ophæng flere steder i hjemmet efter behov. Den skønne Leandervugge er populær og eksporteres til mere end 40 lande i verden.

 

Leanderstolen

Den elegante højstol fra Leander er endnu et eksempel på en sublim forening af funktionalitet og æstetik. Det formspændte europæiske bøg er overfladebehandlet med forskellige farver vandbaseret lak alt efter hvilket look, du ønsker: Valnød, whitewash kirsebær, whitewash, sort eller natur. Højstolen er inklusiv bøjle, som er justerbar efter barnets størrelse, ligesom fodplade og sæde kan indstilles til barnet.

Siddekomforten er let fjedrende, som giver en ergonomisk korrekt stilling for barnet. Komforten kan øges med en Leander hynde i de moderigtige farver sort, turkis, rød, lime, orange eller råhvid. Skab din helt egen kombination af farver på højstol og hynde fra Leander. Leanderstolen vejer kun ca. 5 kg og er derfor nem at flytte rundt med. Brug stolen ved spisebordet, til spisning og leg eller tag stolen med ind til skrivebordet og lad den lille ’arbejde’ lidt med sit legetøj, mens du arbejder.

Et barn vil gerne være med, hvor det sker – Leanderstolen giver dig friheden til at kunne lave det nødvendige, mens dit barn sidder sikkert i en stabil stol og kan følge med i det hele. Den let fjedrende effekt giver barnet mulighed for bevægelse selv når det sidder – en positiv ting for de fleste børn, der foretrækker ikke at skulle sidde stille alt for længe ad gangen.

 

Når du køber et produkt fra Leander køber du kvalitet, design og omtanke.

Børnemøbler fra Leander handler om at give dit barn den bedste start. Møblerne holder og kan bruges generation efter generation uden at gå af mode. Det klassiske design og den gode kvalitet er kodeordene for de populære børnemøbler fra Leander.  Vælg Leander møbler til dit hjem – så ved du, at du har, hvad du skal bruge i en travl hverdag med små børn. Se mere om de enkelte produkter under hver kategori og læs om Leander på producentens hjemmeside her.

Kvalitet koster, så mangler du et overblik over forskellige lånemuligheder, så tag et kig på Moneybanker.dk her.