makiKaj og Andrea, Bamse og Kylling og Ælling og alle de andre… klassikere går aldrig af mode og fryder børns fantasi og voksnes nostalgi.

Kender du Bruno…?

Det gør dit barn helt sikkert fra børnetime. Den elskelige brune bjørn med smækbukser og krog fås nu som beanbag fra Maki. Bamsen er 22 cm lang og er en tro udgave af den kære bjørn fra børnetime. Oplev dit barns genkendelsesglæde og glade hvin, når du køber en Bruno beanbag fra Maki.

Billigste legetøj – 20% rabat med denne kode: AD20

Husker du Anna og Lotte fra din egen barndoms børnetime? De populære figurer er lavet som beanbags, som gør det nemt for børn at holde om dem. Den vekslende tyngde giver en umiddelbar tryg følelse, når bagbean dukken lægges hos barnet. Anna og Lotte beanbag dukkerne fra Maki er sjov nostalgi med pædagogik og udvikling bag design. Et produkt fra Maki er et produkt med indhold.

Et andet kendt par fra børnetime er Bamse og Kylling. Giv de to skønne bagbean dukker til den lille øjesten og se, hvilken glæde de kan skabe med deres bløde plyspels og behagelige bean-indhold. Indholdet gør at bamserne bliver siddende, når de bliver sat på sofaen eller i børnesengen.

Bamse og Kylling fik for få år tilbage selskab af den tredje og elskede figur: Ælling. Den fjollede figur er elsket af de små på lige fod med Bamse og Kylling og kan nu også købes som beanbag fra Maki. Det bløde lysebrune plys med de gule fødder og det gule næb skaber begejstring igen og igen hos de mindste.

Kaj og Andrea må ikke glemmes i perlerækken af fantastiske børnefigurer. Bring den rapkæftede Andrea eller den generte Kaj ind i børneværelset med beanbag bamser fra Maki. Det er ikke til at se forskel fra de originale!

Også andet fra Maki

Legetøjet fra Maki er andet og mere end blot populærkultur fra TV – det er også aktivitetslegetøj og personligt pynt til barnevognen.

Bjælderanglerne fra Maki er sjov på gulvet og ved hviletid. De søde runde rangler med en lille bjældeklokke inden i er både til at rulle hen ad gulvet og til at rasle i hånden. Klassiske Maki rangler i lidt større udgave på 7×8 cm i farverne lyserød eller lyseblå. Hver rangle er smukt dekoreret på toppen. Ranglerne bliver ofte brugt til dåbsgave eller som en gave til den første fødselsdag – alle kender og elsker ranglerne, som giver et stilfuldt udtryk til børneværelset. Man går aldrig galt i byen med en klassiker.

Billigste legetøj – 20% rabat med denne kode: AD20

Sæt dit helt eget præg på barnevognen med en clipsfigur fra Maki. Clipsfiguren er lavet af træ og er lige til at klipse på kanten af barnevognen eller på pusletasken. Trædekorationen forestiller et sødt hjerte på en snor med en ring og træperler. Clipsfiguren fås i blå og grøn farve til drengen og i rød og pink farve til pigen. Den er nem at flytte og efterlader ingen mærker.