Hurtig og nem brownie med få ingredienser.

Brug gerne en god, mørk chokolade til kagen og den må gerne have en høj kakaoprocent.

Selvom det lyder fjollet med salt i kager, så lover jeg at det gør hele forskellen fra en fint til god kage.

Nem brownie

Forb. tid 15 min
Tilb. tid 25 min
Ret Sødt
Køkken Amerikansk
Antal 1 kage

Ingredienser
  

  • 125 gram Smør
  • 100 gram Chokolade
  • 2 stk. Æg
  • 250 gram Rørsukker der kan bruges almindelig sukker
  • 1 spsk. Vaniljesukker
  • 100 gram Hvedemel
  • 2 spsk. Kakao
  • 1/2 tsk. Bagepulver
  • 1/4 tsk. Salt gerne havsalt

Sådan gør du
 

  • Smelt smør og chokolade i en gryde, når begge dele er smeltet og blandet. Skal den sættes til side, imen piskes æg, sukker, vaniljesukker sammen. 
    Vend chokolade/smør massen i æggemassen. Herefter vendes mel, bagepulver, kakao og salt i massen.
    Hæld massen i en beklædt springform.
    Bag kagen ved 180 grader i 25 minutter.

Noter

Hvis du ikke er til blød brownie, skal den have et par minutter mere end de 25 minutter.
Keyword Chokolade, Kage