Bag dine egne lækre, hjemmelavede pitabrød🥙
Perfekt til falafel eller en klassisk dansk pitabrød med tun eller skinkefyld.

Pitabrød
Ingredienser
- 1 tsk. Tørgær
- 2,25 dl Vand lunkent
- 1 tsk. Groft salt
- 1 tsk. Sukker
- 2 spsk. Olie
- 350 gram Tipo 00
Sådan gør du
- Opløs tørgæren i det lunke vand.Tilsæt salt, sukker og olie. Rør melet i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver over mættet.Lad dejen hæve i skålen under en badehætte (eller et klæde) i 30 min.Del dejen i 4 stykker og ælt hver dej kugle.Rul hver dej kugle ud med en kagerulle til den ønskede størrelse. (kan også arbejds flad med hænderne).Lad pitabrødene efterhæve i 30 min under et klæde.Forvarm ovnen til 210 grader varmluft og bag pitabrødene i ca. 8 min til de gyldne.Lad pitabrødene køle på en bagerist.Værsgo og spis.