Lad Neonate være dine ører, når barnet sover i et andet rum eller i barnevognen udenfor. Neonates babyalarmer har lang rækkevidde og er blandt de bedste babyalarmer på markedet.

BC 4500 og 5500A

neonate babyalarmNeonate har med BC 4500A babyalarmen skabt starten på en ny generation inden for babyalarmer. Der er lav stråling på max. 10 mW og alle de nødvendige funktioner. En kompakt og smart lille babyalarm – den har en rækkevidde på 800 m og der starter en alarm, hvis babyalarmen kommer uden for rækkevidde eller ved lavt batteriniveau. Babyalarmen Neonate BC 4500A har 2 kanaler og lydstyrkekontrol. Der er 16 koder som sikrer mod forstyrrelser, justerbar følsomhed, natlys i barnets babyalarm samt vibrator. Der medfølger opladestation til begge enheder af babyalarmen samt genopladelige NIMH-batterier.

Neonate babyalarm – køb dem her

Neonate BC 5500A babyalarmen er en videreudvikling af BC 4500A babyalarmen. Den nyere BC 5500A babyalarm har samme lange rækkevidde på 800 meter og en alarm, der fortæller dig, hvis den kommer uden for rækkevidden. De 2 kanaler og 16 koder, der sikrer mod forstyrrelse, giver en klar og ubrudt forbindelse, ligesom Neonate BC 5500A babyalarmen er nem at justere i følsomhed. Natlyset i babyenheden og vibrator i forældreenheden fordele de nødvendige funktioner til de nødvendige enheder.

Babyalarmen har desuden stor LCD skærm og temperaturmåler. Designet er lidt smartere og slankere, og så er babyalarmen super nem at betjene. Opladestation og genopladelige batterier medfølger naturligvis også BC 5500A babyalarmen fra Neonate. Babyalarmen fra Neonate har ganske enkelt alle de funktioner, der er nødvendige i en moderne babyalarm.

Neonate BC 6500D babyalarm

Den bedste babyalarm er udviklet af Neonate i form af BC 6500D. Babyalarmen har en stor rækkevidde på 800 meter – kommer man uden for rækkevidden går en alarm i gang. Der er en lang standby-tid på Neonate BC 6500D babyalarmen pga. de indbyggede genopladelige lithium batterier. Det tager kun få timer at lade batterierne op og de kan tåle at blive ladet op i små portioner uden at det forkorter batteriernes levetid.

Neonate BC 6500D babyalarmen har ‘talk back’ funktion, som giver dig mulighed for at tale til dit barn gennem babyalarmen, og det er muligt at tilkoble 3 enheder på babyalarmen – en genial funktion hvis du har flere børn, der sover i hvert sit rum. De forskellige alarmer i Neonate BC 6500D babyalarmen adviserer dig, som nævnt hvis du kommer uden for de 800 meters rækkevidde, men også når der lavt batteriniveau.

Der er indbygget temperaturmåler i babyalarmen, som fortæller dig med en alarm, hvis der er for høj eller for lav temperatur hos barnet. Lynlader til begge enheder, natlys i babyenheden og vibrator i forældreenheden gør BC 6500D babyalarmen fra Neonate til den absolut mest gennemtænkte og funktionelle babyalarm på markedet.

Neonate babyalarm – køb dem her

Lad ikke dit barn sove uden overvågning – lad Neonate tage sig af forbindelsen! Neonate kender behovene og omstændighederne i en moderne børnefamilie, og forstår at kombinere denne viden med den nyeste teknologi inden for babyalarmer.