Smart Nova babyalarmDet kan være en hel jungle at finde ud af, hvilken babyalarm, man skal vælge. Når du finder Nova, behøver du ikke søge længere. Nova babyalarmer opfylder alle de nødvendige behov!

Alle funktioner

Super Nova D7 Digital babyalarm har alle de funktioner, du behøver i en babyalarm – og mere til. Det store digitale display har indbygget lys, der tænder automatisk ved aktivering af babyalarmen. Symbolerne på displayet er tydelige og nemme at forstå, så alle kan bruge Super Nova D7 Digital babyalarmen med det samme uden den store forkromede introduktion. Batterikontrol fortæller dig, når batteriet skal lades op – og der medfølger naturligvis ladestation med opladelige batterier til både forældreenheden og babyenheden.

Super Nova babyalarmer på tilbud, se her ✓

Rækkevidden på Super Nova D7 Digital babyalarmen er på hele 600 m, så der er rig mulighed for at stille barnevognen lidt væk fra larmen i huset eller til at opholde sig i den anden ende af boligen, så barnet kan få sin søvn uforstyrret. Kommer du uden for rækkeviden lyder der en alarm, så du ikke risikerer at miste signalet. Vibrator i forældreenheden kan bruges om natten, så kun den forælder med ’nattevagt’ bliver vækket ved alarm.

I Super Nova D7 Digital babyalarmen har du mulighed for at justere både lydniveau og følsomhed. Den nye frekvens 864 Mhz har færre forstyrrelser, så du kun får de lyde ind, som er relevante i forhold til dit barn. Babyalarmen har naturligvis ingen pulserende stråling. Med 2 kanaler, 8 kanalkoder og 16 digitale koder er du helt sikker på det bedste signal.

Hvorfor Nova?

Fordi Super Nova D7 Digital babyalarm ganske enkelt er den mest solgte babyalarm på markedet! Babyalarmen fra Nova er testvinder i op til flere test, og de mange solgte babyalarmer, taler sit eget sprog.

Når dit barn skal sove i et andet rum eller udenfor, er det rart at kunne høre, hvad der foregår omkring barnet og at kunne høre, om barnet græder. En babyalarm giver friheden til at opholde sig i et andet rum, når baby sover – men trygheden i overvågningen er vigtig. Den tryghed finder du i Novas babyalarmer.

Babyalarmer skal helst ikke videreformidle støj omkring barnet, derfor er Super Nova D7 Digital babyalarmen genial med sin regulerbare følsomhed og lydniveau. De mange kanaler og koder sørger for klart signal og den bedste frekvens.

Den nemme betjening med Super Nova D7 Digital babyalarmen gør din travle hverdag nemmere. Det er relevant, at alle symboler på displayet er nemme at forstå, og at alle funktioner er lette at håndtere. De forskellige alarmer adviserer dig både, hvis du kommer udenfor den lange rækkevidde på 600 m, og når det er tid til at oplade de genopladelige batterier. Du behøver med andre ord ikke holde øje med babyalarmen – Super Nova D7 Digital babyalarm holder selv øje for dig.

Smart Nova Babyalarm

Storebroren til Super Nova D7 hedder Smart Nova og er ligeledes en ganske fortrinlig babyalarm med et unikt og tidsløst design. Smart Nova har indbyggede lithium batterier, som sikrer en utrolig lang driftstid på hele 72 timer. En opladning af Smart Nova batterierne klares på bare 5-6 timer.

Super Nova babyalarmer på tilbud, se her ✓

Smart Nova har indbygget talk-back funktion, som gør, at du kan tale til barnet som var det en walkie-talkie. Derudover har Smart Nova vibration, temperaturmåler, håndstrop og mange mange andre egenskaber. Læs mere om Smart Nova.

Vælg Smart Nova Digital babyalarmen, hvis du vil have alle funktioner og topkvalitet.